Промоции от Supersait.bg
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дряново

Онлайн магазин за детски и бебешки стоки – БебеТех
    “Бебетех” - висококачествени детски и бебешки стоки   Брандът “БебеТех“ е собственост на фирма “ Мортали“ ООД и беше създаден след повече от 10 годишен опит в шивашката промишленост. 99 % от работещите във фирмата ни са жени, майки и баби. За изработката на висококачествените детски и бебешки стоки на “ БебеТех“ вложихме цялата си любов към децата, нашите професионални умения и използвахме нови технологични материи като Polartec® Alpha®. Работихме по дизайна и функционалността на всички продукти с разбирането, че отглежд..
Къща за гости ДРЯНОВО
  Къща за гости "Дряново":    Къща за гости "Дряново" се намира в центъра на гр. Дряново.Изключително подходяща за почивка през всеки годишен сезон.Строена е през 1927 г. в стила на следосвобожденската архитектура, в момента е реставрирана като са запазени оригиналния дух и архитектура. Къщата е с обособен двор и удобства за паркиране.Предоставя кухня за самостоятелно ползване,оборудвана за съхраняване и приготвяне на храна.Предоставено е и барбекю в красиво озеленения двор. Дава възможност за нощувка на 10 човека.     ..
Сладки изкушения от Елина/ А и Г Казакови ООД
  “Елина” е сладкарска работилница, която се намира в град Дряново и подбира най-добрите рецепти за приготвянето богат асортимент от вкусни сладки изкушения. Работилницата разполага с професионален екип, който приготвя нашите продукти с много любов и внимание. За да постигнем деликатен, неповторим вкус и, за да предложим високо качество на нашите клиенти, ние от “Елина” използваме само натурални продукти и не добавяме изкуствени оцветители и консерванти. “Елина” предлага: Разнообразие от дребни сл..
Памучни тъкани - Платекс АД
  Платекс АД произвежда на памучни тъкани и тип памучни тъкани, изделия от тях, облекла и други тексилни продукти. Изделия от арт. Хасе /рамфорсе/ - щампи и избелени Изделия от арт. Сатен /немски стандарт/ - избелен и багрен Изделия от арт. Бори /италиански сатен/ - избелен Легла с моторен механизъм Платекс - Моторните легла Платекс са концепция базирана по идея от Скандинавските моторни легла.  Работни облекла - При закупуване на големи количества клиентът ползва отстъпка.  Меди..
Парк Хотел Дряново
  Парк Хотел Дряново запленява своите гости с чудесната си атмосфера. Топлото излъчване на просторното фоайе с неповторимите снимки на Дряново от старо време и сърдечното посрещане ще предразположат всеки посетител, както никъде другаде. С високия стандарт на предлаганите услуги и настаняване, както и с безупречното си обслужване, Парк Хотел Дряново се е утвърдил като предпочитан хотел както за отдих, така и за организиране на бизнес събития. Настаняване - Парк Хотел Дряново разполага с общо 64 двойни стаи и осем апартамента, в които могат да се настанят общ..