Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Онлайн магазин за детски и бебешки стоки – БебеТех

Град
Адрес гр. Дряново ул. “ Максим Райкович“ , № 1-9
Телефон 089 55 600 90
E-Mail ma@bebetech.net; ta@bebetech.net
Website https://bebetech.net
Факс
Онлайн магазин за детски и бебешки стоки – БебеТех
 

 

“Бебетех” - висококачествени детски и бебешки стоки
 

Брандът “БебеТех“ е собственост на фирма “ Мортали“ ООД и беше създаден след повече от 10 годишен опит в шивашката промишленост. 99 % от работещите във фирмата ни са жени, майки и баби. За изработката на висококачествените детски и бебешки стоки на “ БебеТех“ вложихме цялата си любов към децата, нашите професионални умения и използвахме нови технологични материи като Polartec® Alpha®. Работихме по дизайна и функционалността на всички продукти с разбирането, че отглеждането на деца е най-важната мисия в живота на всеки от нас. Тествахме изделията първо с нашите деца и се надяваме продуктите на бранд “ БебеТех“ да се утвърдят като едни от най-предпочитаните детски и бебешки стоки!

 
ТОП ПРОДУКТИ
 

 

Бебешки стоки “бебетех”
 

“БебеТех” предлага на своите клиенти бебешки стоки с високо качество и специална грижа за вашето бебе. За повече топли емоции и усмивки на малчуганите, в нашия онлайн магазин ще намерите и артикули подходящи за разходки и пътешествия. Предлагаме спален чувал за бебе със специална технология Polartec® Alpha®, чувалче за количка и страхотни бебешки завивки и одеяла.

 

 

Детски палатки “БЕБЕТЕХ”
 

Децата обичат да се крият, да си имат тайно убежище, да играят в къщички и палатки. Предлагаме ви детски палатки за игра “БебеТех”, подходящи за деца между 1 до 5 годишна възраст. Възползвайте се от нашите страхотни варианти за забавни игри както вкъщи, така и навън.

 

 

Бебешки аксесоари “бебеТЕХ”
 

Бебешки аксесоари на бранд “БебеТех“, изработени от висококачествени материали, са изключително практични и удобни, подпомагайки ежедневните грижи за вашето бебе. С нашите бебешки аксесоари ежедневните ви грижи ще бъдат организирани по-добре, за да имате повече свободно време за забавления и прекрасно прекарано време с вашия малчуган.

 

 

bebetech.net - Детски и бебешки стоки на топ цени
 

Подарете най-доброто за своето бебче, като изберете нашите детски и бебешки стоки. Bebetech.net е вашето място за пазаруване на качествени и изпитани детски и бебешки стоки. За изработката на изделията от “ БебеТех“ вложихме цялата си любов към децата и с нашите професионални умения използвахме нови технологични материи като Polartec® Alpha®. Научете повече за нас и нашите продукти на Bebetech.net.