Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Парк Хотел Дряново

Град Дряново
Адрес пл. Стадиона Дряново
Телефон +359 676/ 7 22 45; +359 885 67 07 07
E-Mail parkhoteldryanovo@abv.bg
Website a href="http://www.parkhoteldryanovo.com/" target="_blank">http://www.parkhoteldryanovo.com/
Факс
Парк Хотел Дряново
 

Парк Хотел Дряново запленява своите гости с чудесната си атмосфера. Топлото излъчване на просторното фоайе с неповторимите снимки на Дряново от старо време и сърдечното посрещане ще предразположат всеки посетител, както никъде другаде. С високия стандарт на предлаганите услуги и настаняване, както и с безупречното си обслужване, Парк Хотел Дряново се е утвърдил като предпочитан хотел както за отдих, така и за организиране на бизнес събития.

Участие на Парк Хотел Дряново в BUSINESS-EUROPE.BG - Първият Европейски бизнес каталог

  • Настаняване - Парк Хотел Дряново разполага с общо 64 двойни стаи и осем апартамента, в които могат да се настанят общо 144 гости. Стаите и апартаментите предлагат всички необходими удобства за приятен и ползотворен престой в хотела.
  • Двойна стая - Двойните стаи в Парк Хотел Дряново разполагат с две отделни единични легла или с голямо легло-спалня, работно бюро, стол, гардероб. Удобствата в стаите са следните - климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини бар. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел с душ.
  • Апартамент - Апартаментите в Парк Хотел Дряново се състоят от две прилежащи стаи. Спалнята е оборудвана с голямо легло-спалня, гардероб. Всекидневната е оборудвана с работно бюро, стол, мека мебел, масичка за кафе. Удобствата в апартаментите включват - климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини бар. Всеки апартамент разполага със самостоятелен санитарен възел с душ.
  • Конферетна зала - Парк Хотел Дряново има конферентна зала с капацитет от 100 места и допълнителна заседателна зала с 50 места. Те са оборудвани с екрани, флипчартове, мултимедия и всичко необходимо за едно събитие.
  • Ресторант - Гостите на Парк Хотел Дряново, както и гостите на града, могат да посетят 120-местния ресторант на хотела и да вкусят от разнообразните специалитети на световната и българската кухня и да се насладят на отбрани напитки.
  • Забележителности и развлечения - Град Дряново и региона предлагат доста възможности за забавление на любителите на планинската природа, както и доста места за посещение от тази, които се интересуват от българската възрожденска култура и история.

Участие на Парк Хотел Дряново в BUSINESS-EUROPE.BG - Първият Европейски бизнес каталог

Парк Хотел Дряново е централно разположен в град Дряново. Градът е на 24 км. от старата столица на България - Велико Търново, намира се на 22 км. от Габрово и на 17 км. от Трявна.

В близост до града в пещерата Бачо Киро са открити едни от най-старите следи от живот на Балканския полуостров, датиращи от 100 000 – 10 000 г. пр.н.е. В региона има и останки от множество средновековни крепости - Градът, Боруна, Липово градище.

Участие на Парк Хотел Дряново в BUSINESS-EUROPE.BG - Първият Европейски бизнес каталог

 

 

Ключови думи :