Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Металорежещи инструменти Искар България ЕООД

Град Казанлък
Адрес Казанлък, ул. Старозагорска 1
Телефон +359 431/ 64 361; +359 888 202 731
E-Mail apostoloviscar@gmail.com
Website http://www.iscar.bg
Факс
Металорежещи инструменти Искар България ЕООД

  • Твърдосплавни пластини за механическо закрепване
  • Металорежещи инструменти за струговане, фрезоване, пробиване, разстъргване и резбонарязване с механично закрепени твърдосплавни пластини
  • Инструментални системи и модулни инструменти за универсални и CNC машини
  • Монолитни твърдосплавни инструменти

Искар България ЕООД не е просто поредния доставчик на металорежещи инструменти. Искар България ЕООД е иновативна компания с уникална култура и философия. В ИСКАР БЪЛГАРИЯ изработката на металорежещи инструменти не се определя като производство, а като изкуство.

Искар България ЕООД е фирма, която има стремеж да промени мисленето и подхода на съвременното металообработване, пренасяйки го на по-високо технологично ниво.

 

Повишаване на производителността и ефикасността на предприятията в сферата на търговията с технологии за обработка на метал е основно мото на компанията.

 

 

Искар България ЕООД е основана през 1952 година, като започва производството си в дървен гараж в северен Израел. След години на развитие, ИСКАР се превръща от малко производствено предприятие за металорежещи инструменти, обслужващо местния пазар, в международна компания с представителства и клонове в над 50 страни по света.

В момента Искар България ЕООД заема 2-ро място по продажби на металорежещи инструменти в света. Тя е позната на световния пазар като иновативна компания с креативно мислене, което е главната причина за бързият й растеж.

 

 

Към това допринася и стремежът на Искар България ЕООД да предлага на клиентите най-новите и ефикасни металорежещи технологии в света.

 

Искар България ЕООД навлиза в България през 1993. През годините, фирмата постепенно се налага и утвърждава като един от лидерите сред доставчиците на металорежещи инструменти в България.

 

Към настоящия момент Искар България ЕООД е вторият по продажби доставчик в България, като клиенти са най-големите металообработващи предприятия в страната.

 

 

Искар България ЕООД разполага с високо квалифициран персонал от технолози, продавач консултанти, които да предложат необходимата технологична консултация на всички клиенти. В страната са обособени 5 района, като за всеки един отговаря съответния продавач консултант.

 

Така Искар България ЕООД е в състояние да оказва системна технологична консултация и да отговаря светкавично на всички запитвания на клиентите, включително и изготвяне на цялостна технология за даден детайл.

Метолорежещите инструменти на Искар България ЕООД са характерни с високото си качество и ефективност. Главната философия на фирмата е да предоставя продукти на пазара, които с високата си иновативност и качество, да донесат допълнителни икономически изгоди за клиентите.