Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Общо строителство на сгради и съоръжения Казанлък

Град Казанлък
Адрес ул. Георги Бенковски 10, Казанлък
Телефон +359 431/ 6 40 81
E-Mail elit_vk_2000@abv.bg
Website
Факс
Общо строителство на сгради и съоръжения Казанлък

Строителна компания Елит ВК 2000 ООД, гр. Казанлък е регистрирана през 2000 година с основен предмет на дейност Общо строителство на сгради, съоръжения и части към тях.
Ръководния персонал на фирмата е съставен от отлични професионалисти с богат професионален опит в областта на строителството, общото строителство на сгради и съоръжения, хидроизолациите и изграждане на газстанции, бензиностанции и производствени помещения.
Във фирмата работят 60 работника, всеки от които е доказал своя професионален опит в областта на общото строителство на сгради и съоръжения.
В пряката си дейност строителна фирма Елит ВК 2000 ООД е спечелила няколко търгове по Закона за обществените поръчки в сферата на общото строителство на сгради и съоръжения.

В сферата на общото строителство на сгради и съоръжения строителна компания Елит ВК 2000 ООД се занимава и с цялостно изграждане на сгради и съоръжения - груб строеж и довършителни работи, ремонтни дейности на битови и производствени помещения:
-Механизирани изкопни и земни работи
-Всички видове кофражи
-Изпълнение на бетонови работи и настилки, шлайфан бетон
-Извършване на армировъчни работи
-Голямо разнообразие от зидарии
-Изпълнение на плоски и скатни покриви
-Заготовка на метални детайли и конструкции

В областта на общото строителство на сгради и съоръжения строителна компания Елит ВК 2000 ООД се занимава и с изграждане на халета от метал и стоманобетонни панели.
-Доставка и монтаж на термопанели
-Разнообразни фасадни и декоративни мазилки
-Шпакловки
-Вътрешно и външно боядисване в широка гама от цветове
-Всякакви видове външни настилки
-Тенекеджийски работи
-Изграждане на басейни и оформяне на градински части
-Ремонт на стари и цялостно изграждане на нови електро и ВиК инсталации
-Изпълнение на разнообразни облицовки и покрития - фаянс, теракот, гранитогрес, камък, гипсокартон, ламинирани паркети, ламперии

За периода на съществуването си, строителна фирма Елит ВК 2000 ООД е осъществила няколко големи проекта в областта на общото строителство на сгради и съоръжения, като цялостно изпълнение и редица ремонтно възстановителни и довършителни такива.
-Изграждане на плажен комплекс с. Овощник, включващ сух и мокър бар, ресторант, хидромелиоративни съоръжения - басейни, водни пързалки, отводнителни съоръжения, хидроизолации и битово санитарни постройки.
-Изграждане на база за преработка на плодове със съответните цехове и административни сгради в с. Християново, обл. Стара загора. Обектът е собственост на италианският инвеститор Микеле Санторели
-Монтаж на укрепваща метална конструкция на плоча и хидроизолация, изпълнена със подови панели по системата Спирол над приземен етаж. Инвеститор е Аркомат - България ЕООД
-Ремонт и реконструкции в сградата на НДНВМИ гр. Стара Загора, които бяха изпълнени съгласно изискванията за работа в лаболаторни помещения и с най-новите материали и технологии в строителството Елит ВК 2000 ООД
-Изграждане на собствена четириетажна сграда - с офиси, заведение и магазини, находяща се на адрес гр. Казанлък, ул. Г. Бенковски 10.
-Редица поръчки възлагани от Община Казанлък, като - кооперативните пазари в кв. Изток и кв. В. Левски, ремонтни дейности на ОУ Мати Болгария - гр. Казанлък, ремонт на покриви на ПГ Ив. Хаджиенов - гр. Казанлък и др
-Цялостна реконструкция на почивна база край яз. Копринка, собственост на Капрони АД - гр. Казанлък а така също и целогодишни ремонтни дейности на територията на предприятието
-Изграждане на СПА център в землището на с. Ягода с инвеститор РАМТЕКС ООД - гр. Стара Загора.

В сферата на общото строителство на сгради и съоръжения, строителна фирма Елит ВК 2000 ООД е осъществила мащабната реализация и перспективното си налагане на строителния пазар в най-разнообразни сфери и дейности. За тази цел не маловажна роля играе машинния парк и техническото оборудване.

Собствена строителна база, за съхранение на материали суровини инструменти, транспортни средства и оборудване
Микробуси товарни и пътнически за транспортиране на персонал при по отдалечени обекти;
Товарни автомобили - ЗИЛ самосвал и камаз
Багер Хидромекс със гребло и чук Елит ВК 2000 ООД
Перфоратори
Машини за заглаждане
Фугорези
Редица маломерни машини и оборудване за извършване на разнообразната дейност на фирмата - машини за теракот, бормашини, ъглошлайфове, електрожени, диамантини и друго многофункционално техническо оборудване.