Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Карлово

Услуги с автокранове - Експрес В
Eкспрес-В е специализирана в извършване на услуги с автокранове с тонаж от 40 до 150 тона с височина до 92 метра. Автокрановете са разположени в бази в град Пловдив и град Карлово. Експрев-В предоставя товароподемни услуги със следните машини: - Автокранове с капацитет от 40 до 150 тона, с височина до 92метра. Експрес-В разработва инженерни проекти за реконструкция, подмяна, модернизация и транспорт на промишлени мощности и машини. Разработват се и планове и техническа документация за извършваните дейности в съответствие с високите Европейски и..
Едър рогат добитък - ЕТ "Ненко Трифонов"
ЕТ Ненко Трифонов отглежда едър рогат добитък от черношарената порода крави. Кравефермата на ЕТ Ненко Трифонов се намира в китното градче Баня, пловдивска област, което е предпоставка от отглеждания едър рогат добитък да се получава екологично чиста продукция. На територията на каравефермата към момента се отглеждат около 950 бр. дойни крави. В сферата на говдеовъдството ЕТ Ненко Трифонов се занимава с отглеждането на едър рогат добитък / крави от черношарената порода/ с цел добив на краве мляко. ЕТ Ненко Трифонов развива своята дейност в областта на селското с..
Машини втора употреба Вотан Груп ООД
  Вотан Груп ООД извършва следните услуги Рязане, заваряване, гравиране Безконтактна обработка само в необходимата зона, без никакви странични ефекти или повреди на материала Конструктивна и технологична разработка на детайли и изделия Обработка на широка гама материали – метали и неметали Лазерно рязане на листов материал Обемна ерозия Гилотинно разкрояване Студено пресова обработка Заваряване-CO2 Лазерно заваряване на нисковъглеродна стомана и неръждаема стомана ..
Заведения в Карлово - Ресторант Ловен парк
    Ресторант Ловен парк е заведение в Карлово с елегантна обстнавка, просторна лятна градина, камина, изискани специалитети и богато меню. Ресторантът в Карлово е едно от най-приятните места в града за провеждане на частни партита, организация на сватби, рождени дни и всякакви празнични събития.   Със своите 150 места на закрито, разнообразната DJ програма (съобразена с предпочитанията на клиента) и оригиналните предложения за украсата на вашата сватба, делови обяд или вечеря, заведението е мястото, в ко..
Автокъща в Карлово
  Автокъща Вангел Янев-Ани развива основната си дейност - продажба и доставка на различни видове автомобили, на територията на град Карлово.   За да е на разположение винаги, когато имате нужда, автокъщата работи без почивен ден, през цялата седмица!     Автокъща Вангел Янев-Ани предлага: Леки автомобили Джипове Камиони Бусове Мотоциклети Резервни части       Автокъщ..