Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Едър рогат добитък - ЕТ "Ненко Трифонов"

Град гр. Карлово
Адрес ул. Юмрукчал 20, вх. А, гр. Карлово
Телефон +359 3138/ 2082; +359 887 317 882
E-Mail mlechna-dolina@mail.bg
Website
Факс
Едър рогат добитък - ЕТ "Ненко Трифонов"

ЕТ Ненко Трифонов отглежда едър рогат добитък от черношарената порода крави.
Кравефермата на ЕТ Ненко Трифонов се намира в китното градче Баня, пловдивска област, което е предпоставка от отглеждания едър рогат добитък да се получава екологично чиста продукция.

На територията на каравефермата към момента се отглеждат около 950 бр. дойни крави.
В сферата на говдеовъдството ЕТ Ненко Трифонов се занимава с отглеждането на едър рогат добитък / крави от черношарената порода/ с цел добив на краве мляко.
ЕТ Ненко Трифонов развива своята дейност в областта на селското стопанство, специализиран е в животновъдството (отглеждане на селскостопански животни).

Стадата едър рогат добитък (крави от черношарената порода) на ЕТ Ненко Трифонов са контролирани от Асоциацията за развъждане на черношарената порода в България, гр. Добрич.
АРЧШПБ, Добрич се занимава с контрол на продуктивните качества на кравите, дейности по селекция и репродукция в говедовъдството, консултации и други.
ЕТ Ненко Трифонов разполага и с база в с. Ведраре, Община Карлово.

ЕТ Ненко Трифонов в областта на животновъдството и по-конкретно отглеждането на едър рогат добитък се стреми да спазва всички нормативни изисквания по отношение на условията и начина на отглеждане, за да достигне до производството на продукция с високи качествени показатели.