Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Почивка в Китен - Семейна къща Соня

Град гр. Китен
Адрес ул. Пирин 6, гр. Китен
Телефон +359886/242-585; +35955/036-626;
E-Mail
Website
Факс
Почивка в Китен - Семейна къща Соня

Искате ли да изкарате една незабравима лятна почивка на красивото ни Черноморие? Да отдъхнете от сивотата на скучния делничен ден?
Семейна къща „Соня” и град Китен Ви предлагат тази уникална възможност при това на много добри цени !
Къщата разполага с двойки, тройки и апартаменти, състоящи се от две стаи, подходящи за 4 човека, като всички стаи и апартаменти са със собствен санитарен възел, тераса, телевизор, хладилник, Wi-Fi, а някои от стаите и с климатик.
Семейната къща се намира на ул. „Пирин” 6, съвсем близо до центъра на красивия Китен, но едновременно на тихо и спокойно място. Двата плажа се намират на приблизително 300 м.
Предлагаме Ви почивка в семейна къща „Соня” в гр. Китен, където има уютен зелен двор и кът с барбекю. За децата има специално място, където да играят и да запълват свободното си време, докато Вие отпочивате. Непосредствено до семейна къща „Соня” има платен паркинг, аптека и лунапарк.
Колкото до цените, те се определят в зависимост от вида на стаята, условията в нея и периода на посещението и варират от 9 до 17 лв. Работим за Вас от 1 юни до 30 септември и Ви очакваме с нетърпение!

 

 

Ключови думи :