Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

хотел в Китен къща за гости в Китен

Град гр. Китен
Адрес Китен, ул. Рила 7
Телефон 0550 36063; 0888 363458
E-Mail
Website http://www.hotelkameya.com/
Факс
хотел в Китен  къща за гости в Китен

Хотел "Камея" се намира близо до центъра на град Китен, но в същото време е далеч от шума на оживения му нощен живот. Разполагаме с бар на открито, в който могат да се сервират закуска, обед или вечеря по предварителна заявка.
В хотел "Камея" гостите ще могат да се отдадат на заслужена почивка в чисти и удобни стаи на разумни цени. Освен да се наслаждават на безметежни слънчеви дни на някой от плажовете на Китен, ще могат да се възползват и от екскурзиите и разходките с лодка в морето, организирани от гостоприемните стопани.

За любителите на уюта и домашната обстановка вила "Камея" е перфектното място. Вилата е разположена на тихо и спокойно място ,само на 50 метра от прозрачното и чистото море.
Вила "Камея" е малка приветлива къща на 50 метра от плажа.Къщата разполага с голям двор, маса за хранене на двора под сенчестия навес с телевизор и детска площадка. Вила "Камея" е на два етажа,като на първия са три тройни с общ санитарен възел,а на вторя етаж са две четворки и една тройна стая с две бани.
Вила "Камея"е идеална за големи компании и групови посещения.

 

Ключови думи :