Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Градинско обзавеждане Барбекюта РАЙМАР ЕООД

Град Кресна
Адрес Международен път Е-79 (срещу ЖП-гарата) Кресна
Телефон +359 (0) 898 461 906; +359 (0) 898 461 832
E-Mail info@smilenov.net
Website http://www.raimar-bg.com/
Факс +359 (0) 7433 2032;
Градинско обзавеждане  Барбекюта РАЙМАР ЕООД
 

РАЙМАР ЕООД (наследник на ЕТ Боян Смиленов) – гр. Кресна работи вече 17 години на българския пазар и в края на 2007 година успешно се сертифицира по международния стандарт за качеството ISO 9000:2008.

Основните ни дейности са:

  • Градинско обзавеждане - Градинско обзавеждане, Барбекюта Големи, Барбекюта Малки, Барбекюта Мини, Барбекюта Средни, Външна мивка, Кошове, Маса с пейки, Параклис, Саксии и кашпи, Фурна барбекю, Фурна-пещ, Циментови изделия, Чешми
  • Обработка на скално-облицовъчни материали за интериора и екстериора - Водещият ни приоритет е да предложим на Вас, нашите клиенти, богат избор на цветове, размери и обработка на подбран и отсортиран естествен камък. В момента на склад разполагаме с повече от 26 вида каменни облицовки и настилки.
  • Производство на декоративно градинско обзавеждане - Раймар ЕООД произвежда цялостен набор градински мебели и съоръжения: барбекюта, пещи, мивки, маси, пейки, саксии и др. Градинските изделия се състоят от циментови армирани панели ръчна изработка и са с облицовка естествен камък. Отделните панели са подредени върху евро палет за безопасно и улеснено транспортиране и се сглобяват лесно на място с инструкция за монтаж.
  • Монтаж и облицовка на вътрешни камини - Тук не поставяме граници в избора на модел, цвят и вид облицовка.

Стараем се да Ви осигурим добро обслужване и да помогнем да реализирате мечтата си за уютен и модерен дом. Заповядайте в град Кресна и се уверете в качеството на продуктите и професионализма на сътрудниците ни.

Фирмата е записана в следните отрасли: 
Ключови думи: