Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Кюстендѝл

Ресторант - хотел Чешмето, Кюстендил
На 21.03.2013 година Хотел Ресторант Чешмето отвори врати отново - напълно обновен с добра и уютна обстановка. Комплексът разполага с 3 апартамента и 3 стаи за настаняване и ресторант на три нива с две камини. Ресторант - хотел Чешмето има зимна градина със 150 места и лятна градина с 200 места. Ресторант - хотел Чешмето предлага и летен бар и барбекю. Работното време на ресторанта на Ресторант - хотел Чешмето, Кюстендил е без почивен ден от 11:00 до 03:00 ч. Ресторант - хотел Чешмето се намира в лесопарк Хисарлъка, Кюстендил. Заведението се отличава с прекрасен ин..
Професионално кухненско оборудване СЪНИ ЕООД
СЪНИ ЕООД се занимава с проектиране, производство, доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на оборудване за ресторанти, хотели, детски градини, социални домове и патронажи. Продуктовата гама включва производство на неутрални изделия – маси, мивки, шкафове с плъзгащи и отваряеми врати, стелажи, аспираторни чадъри, колички за сервиране и отсервиране, отопляеми шкафове. СЪНИ ЕООД предлага и комплексно оборудване на заведения с печки, конвектомати, хладилници и всички други машини за първоначална обработка на храните и цялата гама от аксесоари – гастронорм контейнери, тенджер..
Горско стопанство, Залесяване, Дърводобив - ДС ЛЕС ЕООД
  ДС ЛЕС ЕООД е фирма от Кюстендил, чиито основни компетенции са горско стопанство, лесничейство, залесяване, дърводобив и търговия с дървен материал. Към всяка едно от своите дейности, фирмата показва нужната мотивация за развитие и постоянно поддържане на високото качество както на продукцията, която продава, така и по отношение на извършваните услуги. Горско стопанство - ДС ЛЕС ЕООД По отношение на услугите в сферата на горското стопанство кюстендилската дървопреработвателна фирма предлага:   ..
Прежди за ръчно плетиво от Александър ЕООД
  Александър ЕООД е фирма от Кюстендил, която е на пазара от 1997 и оттогава непрекъснато се стреми към разширяване на своята дейност и към обогатяване на продуктовата си гама. Фирмата е дистрибутор и представител на водещи български, румънски и турски производители на прежди, някои от тях са - Картопу, Ализе, Романофир и др. Какво предлага Александър ЕООД? Прежди и инструменти за плетене Прежди - памучна, акрилна, прежда с ламе, прежди с вълна, прежди с вискоза, мохерна прежда, прежди с полиамид ..
Рила ООД - строителни дейности, материали и машини
  Рила ООД е строителна компания от Кюстендил, чиято дейност обхваща бранш Строителство в три основни направления: Строително производство - материали за строителството от бетон, метал и ПВЦ (включително дограма) Строителство на сгради и халета Строителна механизация - строителни машини под наем и извършване на различни услуги със съответните машини Строителната компания, базирана в Кюстендил членува в Българската камара на строителите още от създаването си и е сертифицирана за всички групи строежи ..
Д-р Димитрина Стоилкова - Акушер-Гинеколог от гр. Кюстендил
Д-р Димитрина Стоилкова е Акушер-Гинеколог, развиващ дейността си на територията на град Кюстендил. В кабинета си на ул. Гороцветна 60, вх. А, ап. 2, тя извършва както женски консултации и ехографски прегледи, така и колпоскопия и цитонамазки. Акушер-Гинекологът от Кюстендил дава на своите пациенти и съвети за контрацепция и стерилитет, както и извършва нужната подготовка за прекъсване на бременност. Кабинетът на Специалиста-гинеколог е отворен за пациенти на град Кюстендил и околностите. Доктор Стоилкова има сключен договор с РЗОК.   ..
Д-р Красимир Ечев Ечев – Стоматолог в Кюстендил
  Д-р Красимир Ечев Ечев е зъболекар, развиващ дейността си на територията на град Кюстендил. Стоматологът Д-р Ечев приема своите пациенти в кабинета си на кюстендилската улица "Христо Ботев" №14 Д-р Ечев има богат опит в денталната медицина и през годините се е доказал като добър зъболекар, който има специален подход към всеки свой пациент. За допълнителна информация относно дейността и работното време на Д-р Красимир Ечев Ечев можете да се обадите на телефони +359 78 526 380 и + 359 899 140 096.   ..