Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Ловеч

Метадонови програми и психологично консултиране в Ловеч
Доктор Велислава Мартинова има придобито висше медицинско обрзование като специалист по психиатрия и психотерапия. Началник отделение е на Държавна Психиатрична болница град Ловеч, улица Александър Батенберг No1. Доктор Велислава Мартинова можете да откриете в Държавна Психиатрична болница град Ловеч от 7.30 часа до 13.30 часа. -Лечениие на общи психиатрични заболявания; -Тревожни и депресивни заболявания; -Психологично консултиране; -Психози; -Лечение на зависимости – алкохолни и неалкохолни-наркотични , хазартна и др; -Психот..
Специалист невролог в Ловеч-доктор Нелия Йорданова
   Доктор Нелия Йорданова практикува като специалист по обща медицина и неврология в град Ловеч. Кабинетът й се намира на адрес: град Ловеч,ул."Съйко Съев" №27,ет.2,каб.24. Работи по договор с НЗОК. Доктор Йорданова извършва прегледи и консултации,свързани с проблемите на нервната система. При всякакви неврологични проблеми, можете да разчитате на професионализма на доктор Нелия Йорданова. Потърсете я в кабинета и в град Ловеч или на тел.0888 729 525 от понеделник до петък от 08:00 часа до 14:00 часа   ..
Очен лекар в Ловеч, оптики в Ловеч - доктор Генислав Караджов
Доктор Генислав Караджов – очен лекар , приема пациенти в специализирания си кабинет на адрес: гр.Ловеч ,ул. Съйко Съев № 27, ет.3, каб.64. /бившата поликлиника към болницата/. Работи по договор с НЗОК и на свободен прием. Кабинетът разполага с необходимата съвременна офталмологична апаратура за извършване на консултация, диагностика и лечение на очните заболявания и предлага изработка на предписаните Ви корекционни очила в собственна оптика «К и К» - гр.Ловеч. Посетете кабинета, за да решите своя очен проблем, или при необходимост от профилактичен преглед и консулта..
Ловно-рибарски магазин На слука в Ловеч/ Дидо 89
     Ловно-рибарски магазин На слука в Ловеч на фирма Дидо 89 - Пламен Янков ООД целогодишно привлича както любителите на лова и риболова, така и професионалистите в тези области. Независимо от сезона, тук ще намерите необходимото оборудване, екипировка и аксесоари за своето хоби - зимен риболов, летен риболов, професионални и любителски ловни дейности. Продукти в ловно-рибарски магазин На слука Продуктите, предлагани в ловно-рибарски магазин На слука могат да задоволят всеки вкус и да покрият всяка необходимост на ловци и риболовци. Ловни стоки и оръжи..
Д-р Светла Попова-Стоянова - лечение на детски болести в Ловеч
  Д-р Светла Попова-Стоянова е специалист в диагностиката и лечението на детски болести в Ловеч.  Специалистът-педиатър се занимава с медицина от дълги години и е натрупала богат професионален опит що се отнася до децата и тяхното здраве.  Много семейства и родители от града и околностите я предпочитат заради нейната всеотдайност и индивидуално отношение, но най-вече заради способността й да предразполага малките пациенти да почувстват сигурността на лекарския кабинет.  Ако Вашето дете е болно и се нуждае от лечение... Ако Вашето дете се нуж..
Дамска конфекция Мега Силует
  Мега Силует е специализирана в изработката на горна и връхна дамска конфекция – палта, сака, костюми и др. Изпълнява поръчки на клиенти с техен модел и материали (ишлеме). Мега Силует изпълнява собствени разработки, предназначени за магазинната мрежа. Мега Силует изработва серии маркови облекла за s.Oliver, OUI, HALLHUBER, COMMA и др. Немската фирма S.Oliver предлага официални, всекидневни и спортни дамски облекла. Предлаганият асортимент включва палта, якета, шлифери, костюми, рокли, поли, панталони, блузи и други. OUI ..
Климатизация, Геотермални панели - Мегатерм-Цонев ЕООД
  Мегатерм-Цонев ЕООД се занимава с климатизация, геотермални панели и климатични системи, работещи на базата на енергията от природата - земя и слънце. Компанията си пратнира с фирми от Германия и Австрия - HAUTEC Gmbh и SONNENKRAFT Gmbh, което e гаранция за качество, която получава всеки клиент. Мисията на компанията е да постигне максимално ниски експлоатационни разходи за енергия при инвестиционна възвръщаемост между 2,5 и 5 години, както и по-дълъг експлоатационен срок на съоръженията (повече от 15 год..
Строителни ремонти - Грилон ЕООД
  Грилон ЕООД осъществява пълен спектър от строителни ремонти, използвайки своя многогодишен опит на високо равнище - изолации, саниране, монтаж на рекламни конструкции, височинни ремонти, промишлен алпинизъм и др. Грилон ЕООД предлага една завършена и комплексна услуга в строително-ремонтните дейности. Качеството на тази услуга е основополагащо за развитието ни, като за целта се стремим да съчетаваме традиционните техники и материали с новостите на пазара. Инвестицията ни в мобилност, техническо осигуряване и обучение ..
Тръбни мебели Дизабан
  Мебелна фирма Дизабан се занимава с производство на тръбни мебели за дома, офиси и учебни сгради - столове, маси, скамейки, табуретки и др. Компанията изпълнява индивидуални проекти за тръбна мебел, по поръчка на клиента.   Дизабан разработва и специални проекти за ергономични тръбни мебели за производствена среда.   При производството на обзавеждане и проекти за мебелиране, мебелната компания спазва всички европейски изисквания, традиционни подходи и иновативна гледна точка. Мебелна фирма Диза..