Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Врачански камък Варовик Йотов Стоун

Град Мездра
Адрес ул. Раковски 8; Мездра
Телефон +359 888 616 873; +359 878 178 973; +359 910 92721; Fax: +359 910 92720
E-Mail office@yotovstone.com
Website http://yotovstone.com/ http://yotovstone.com/
Факс
Врачански камък  Варовик Йотов Стоун
 

Близо 14 години Йотов Стоун развива каменарският бизнес у нас. Компанията се е доказала като надежден партньор, поради което е и един от най-търсените международни доставчици на висококачествен варовик от Врачанския Балкан.

Йотов Стоун

Това е така и поради факта, че фирмата следи и постоянно внедрява последните новости и съвременни технологии в областта на бизнеса с обработка на естествените камъни.

Йотов Стоун

Десетки компании от Европа и САЩ вече са се доверили на Йотов Стоун за единични или постоянни доставки на Врачански варовик, използван за малки и големи проекти.

Врачанският доставчик на камъни днес притежава най-модерната и високотехнологична фабрика за обработка на естествен камък на Балканския полуостров и продуктите му, всеки от които с най-високо качество, са познати и предпочитани от архитекти, дизайнери и ландшафт специалисти по целия свят.

Йотов Стоун

Освен за направата на висококачествена продукция, на  Йотов Стоун може да се разчита и за уреждане на транспорт и доставка до дестинацията, пожелана от техните клиенти. Техни партньори са водещи фирми в областта на спедицията и транспорта и логистиката.

Йотов Стоун

Важното е да се знае, че освен висококачествените продукти, клиентите на компанията са доволни и от достъпните цени на всеки един от тях, поради което и Йотов Стоун се е доказал като надежден партньор, подхождащ професионално към всяка една поръчка, независимо от размера й.

Йотов Стоун

Йотов Стоун