Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Еко Чифлик Гагови ниви Михалково

Град Михалково
Адрес Михалково
Телефон +359 898 584 005
E-Mail gagovinivi@abv.bg
Website http://www.mihalkovo.net/
Факс
Еко Чифлик Гагови ниви Михалково
 

Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково разполага с три вили за гости, закрито барбекю, зала за хранене, открита беседка с малко барбекю, малък басейн и параклис Свети Георги.

Еко Чифлик Гагови ниви е подходящо място за туризъм, еко туризъм, почивка и отдих сред природата и предлага на туристите и гостите си отлични условия за сафари с джип, риболов, приготвяне на чеверме, плувен басейн, стрелба с лък, пейнбол, конна езда, водни ски.

Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково

Всички вили в Еко Чифлик Гагови ниви се отопляват с парно и имат постоянно топла вода.

 • Първата вила в Еко Чифлик Гагови ниви, която е в близост до басейна е на два етажа. На първия етаж има хол с мека мебел и санитарен възел, кухненски бокс снабден с тостер и електрическа кана за топла вода, съдове и прибори за хранене.На втория етаж има три спални съответно с по едно двойно легло с гардероб и тоалетка, като в едната спалня има и едно единично легло. На етажа има един санитарен възел за общо ползване.
 • Втората вила в Еко Чифлик Гагови ниви се състои от два апартамента с отделен вход. Всеки апартамент разполага с две спални съответно с по едно двойно легло, санитарен възел и хол с кухненски бокс. Кухненския бокс е оборудван с тостер електрическа кана за топла вода, съдове и прибори за хранене.
 • Третата вила в Еко Чифлик Гагови ниви е на два етажа, от които за гости се предоставя само втория които е с отделен вход. Състои се от две стаи тип спалня и една баня и тоалетна.

Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково

Ако искате да избягате от натовареното ежедневие на забързания град елате и почивайте при нас. Насладете са на спокойствието и чистотата която ви предлага планината.

Барбекю в Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково

 • На откритата беседка може да се насладят всички желаещи гости, тук има малка камина за приготвяне на барбекю с дървени въглища.
 • Мястото е идеално както за големи така и за деца, просторния и заграден двор позволява на малчуганите да се забавляват на воля. Има люлка и малак басейн, два шадравана в които има риби, плодови дръвчета и много зеленина.

Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково

Плувен Басейн в Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково

Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково

 • Еко чифлик Гагови Ниви разполага с плувен басейн, ползващ се от почиващите тук. Той е с кръгла форма и дава възможност на нашите гости да се разхлаждат в летните горещини.
 • Дълбочината на басейна е малка и така той може да се ползва и от деца, а около басейна има разположени шезлонги за правене на слънчеви бани.
Местоположение на Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково

Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково е уникална местност намираща се на билото на планинските масиви разположени над прекрасно извиващият се язовир Въча.

Еко Чифлик Гагови ниви, Михалково

 • Спокойствието, девствената природа и красивите гледки които се разкриват във всички посоки правят почивката ви пълноценна и незаменима, истинско вълшебство.
 • Еко Чифлик Гагови Ниви се намира близо до с. Михалково, на 995м. надморска височина, на слънчево и приветливо място, на 4км от главния път (Кричим - Девин) по посока с. Осикова.
 • На 16 км. от тук се намира хижа Персенк, а от нея има много планински маршрути към връх Персенк /2091 м.н.в./, връх Модър, курортен комплекс Пампорово, хижа Изгрев. Чифлика е разположен близо до старо римско селище на 7-8км.над вилите има стар римски път.
 • В Чифлика се отглеждат няколко коне и голямо стадо овце, от различни чужди и наши породи.
 • Екологично чистите пасища и качествените грижи които се полагат за стадото превръщат животните в изключително ценно хранително богатство, на което можете да се насладите на место като си приготвите сами чудесно чеверме или да закупите за вкъщи./ при предварителна заявка за чеверме може да ви бъде приготвено и от нас/