Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Монта̀на

Общопрактикуващ лекар в Монтана - доктор Веселка Велкова
Доктор Весека Велкова е личен лекар от Монтана, предлагащ диагностика и лечение на различни заболявания при деца и възрастни, както и направления за преглед при специалист, когато това се налага. Доктор Велкова извършва: -клинични прегледи -профилактични прегледи -имунизации/ ваксинации -изписва рецепти за лекарства Опитът на личния лекар от Монтана, не само в медицината, но и с работата с пациенти, гарантира нейното индивидуално отношение към всеки пациент и високото ниво на обслужване. Кабинетът на общопрактикуващ лекар доктор Веселка Велкова е оборудва..
Уролог в Монтана - доктор Георги Чакъров
Доктор Георги Чакъров е специалист уролог. Началник е на отделението по урология в МБАЛ "д-р Стамен Илиев" АД град Монтана. Доктор Георги Чакъров предлага лечение на пациенти от област Монтана с урологични заболявания: -Обструктивни уропатии (ренална, субренална, везикална и субвезикална обструкция) бъбречна литиаза; -уретеролитиаза; -мехурна литиаза; -доброкачествена хиперлазия на простатната жлеза (ДПХ); -тумори на урогениталната система; -травми на урогениталната система. В Отделението по урология се намира единствения в северозападна Бълг..
Производство на букови детайли, букови дърва за огрев Монтана
Арсов 90 ЕООД сме първите собственици на фабрика за бичене на дървен материал в с. Митровци, северозападна България. В района има постоянен добив, одобрен от министерството на горите. Фирмата е лидер в региона за обработката на бук и може да осигури постоянни доставки на дървен материал. Фирмата ни добива и доставя бук от района на западна Стара планина, като добива е регулиран от министерството на горите. Работим с компактна техника, която е ефективна и запазва качеството на дървения материал. Активно работим върху подобряването техниката за дървен материал и оползотво..
Безалкохолни напитки Копрен/ ЕТ Джонкин - Малин Димитров
     Безалкохолни напитки Копрен се произвеждат по съвременна методология, планинска вода и аромати от световно признати производители. Безалкохолни напитки Копрен от ЕТ Джонкин По този начин качеството на соковете се поддържа на нивото, от което се нуждае съвременния потребител. Безалкохолни напитки Копрен се произвеждат от ЕТ Джонкин - Малин Димитров, чиито иновативни методи на управление и организация на производствените процеси и дистрибуцията, правят продукцията на фирмата качествена и достъпна в магазините в цяла България. Безалкохолни напитки Коп..
Буков фурнир Мишели ЕООД
  МИШЕЛИ ЕООД е с предмет на дейност производство на буков фурнир. Мишели ЕООД предлага: развиване на буков фурнир бичене на букови детайли и дъски продажба на парцел – 3400 кв.м. и масивна сграда 733 кв.м. в идеален център на гр. Монтана продажба на парцел – 2200 кв.м. с портален кран, асфатиран. МИШЕЛИ ЕООД предлага развиван буков фурнир, с размери: дължина – до 1700 мм. дебелина – от 1.00 мм. до 2.00 мм. качество – А, В, С. МИШЕЛИ ЕООД разполага с добре оборудвана производствена б..
Ортопеди в Монтана - Д-р Ивайло Методиев
Д-р Ивайло Методиев е ортопед и травматолог в гр. Монтана. Лекарят предлага диагностика и лечение на всички заболявания и травми на опорно-двигателния апарат. Заболявания на гръбначния стълб Заболявания на рамото Болести на горния крайник и ръката Болести на тазобедрената става Заболявания на коляното Проблеми с долния крайник и стъпалото Фрактури Спортни травми Отстраняване на шини и гипсови превръзки Превръзки Ортопед и травматолог Д-р Ивайло Методиев работи с Договор с РЗОК, Монтана в областта на ортопедичните болести и травматологичните за..
Строително-ремонтни дейности СтройМонт ЕООД
  СтройМонт ЕООД предлага комплексни строително-ремонтни дейности на жилища, хотели, офиси, магазини, промишлени халета и др. за гр. София и голяма част от северозападна България. Строителна фирма СтройМонт ЕООД изпълнява строежи от четвърта и пета категория със собствен кофраж и техника. Точни цени за всички строителни дейности се изготвят след предоставяне на проект, количествени сметки и оглед на място. Въпреки драстичните увеличения на строителните материали и строително-ремонтните дейности, ценовата листа на СтройМонт отново е ср..
Въглища, Дърва за огрев Лиа Груп
  Лиа Груп се занимава с търговия с въглища, брикети и дърва за огрев на територията на гр. Монтана. Дърва за огрев - нарязани дърва. Дърва за отопление във всякакви разфасовки. Цепени и метрови дърва за огрев. Въглища - донбас, промити и пресети, насипни и пакетирани въглища Брикети Лиа Груп осигурява транспорт до клиента в цяла България за въглищата, дървата за огрев и брикетите. Дърва за огрев Дървата за огрев представляват възобновяем енергиен източник. Въглеродния диоксид отделян при изгарянето им е..
Д-р Лора Арсова - поливалентна стоматология
Д-р Лора Арсова е зъболекар от Монтана, специалист по поливалентна стоматология, който работи по договор с РЗОК. Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: Понеделник - 13.00 - 18.00 ч. Вторник - 9.00 - 12.00 часа Сряда - 9.00 - 12.00 часа Четвъртък - 13.00 - 16.00 часа Петък - 9.00 - 12.00 часа Поливалентната стоматология обхваща всеки аспект от зъболечението и поддържането на висок..