Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пирдоп

Производство на плъзгащи лагери – Олопласт Груп Пирдоп
  Олопласт Груп се занимава основно с производство и ремонт на плъзгащи лагери, пластмасови, оловни и метални изделия. Като допълнителна дейност фирмата развива отглеждане и преработка на риба в град Пирдоп. Олопласт Груп разполага с екип от механици и инженери, които се грижат за непрекъснатото подобряване на продукцията и за бързото, качествено изпълнение на поръчките. Какво предлагаме? Производство и ремонт на плъзгащи лагери – фирмата има собствен производствен цех с модерно, високотехнологич..
Строителна фирма Пирдопинвест ООД
Строителна фирма Пирдопинвест ООД предлага качественото и бързо строителство, отговарящо на всички съвременни норми и изисквания Фирмата се занимава със строителство на жилищни и обществени сгради, изработка и монтаж на PVC и AL дограма, строителство на стоманобетонни и метални конструкции, реконструкции и ремонтни работи, вътрешни и външни ВиК инсталации от полиетилен и полипропилен, сухо строителство на стени и подове, окачени тавани, топлоизолации и декоративно осветление. Екипът на фирма Пирдопинвест е сработен, с висока професионална подготовка и възможности за взаимозаменяем..
Автоцентър - Автосервиз Експрес-1
български бизнес каталог Автосервиз Експрес-1 е автоцентър, който предлага всичко за Вашия автомобил - автосервиз, магазин за авточасти, пътна помощ, rent-a-car, автомивка, Застраховки и маркиране, внос на автомобили от Европа (при поръчка). Ние извършваме качествени автосервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили. Гаранция за всички автомобили продадени от Сервиз Експрес – 1.   Автоцентър и Автосервиз Експрес-1 разполага с: Магазин за авточасти - Сервиз Експрес - 1 предлага богат асортимент от авточасти - нови и втора употреба. Двигате..