Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Плевен

Общопрактикуващ лекар от Плевен - д-р Петър Ванчев
Доктор Петър Ванчев е общопрактикуващ лекар от град Плевен. Като общопрактикуващ лекар, доктор Ванчев предлага: -профилактични прегледи и консултации, -лечение на различни заболявания при деца и възрастни, -издаване на медицински направления Доктор Петър Ванчев приема пациенти на следните адреси: град Плевен, ул."Трите бора" 24 (МБАЛ "Свети Панталеймон") село Рибен, ул. "Победа" 4 село Подем Общопрактикуващият лекар, д-р Ванчев ще Ви консултира и ще Ви осигури професионална медицинска грижа! Може да се свържете с доктор Ванчев на телефон: 0889 24..
Оптика в Плевен - оптика Диана Иванова
   Оптика "Диана Иванова" е една от водещите на пазара в България и останалите страни от Европейския съюз, с над 10 годишен опит в областта на своята дейност.   В оптика "Диана Иванова"можете да намерите богата гама френски и италиански диоптрични очила, най-новите колекции слънчеви очила на марките Givanchi, Eskada, Police, Kwait, контактни лещи на B&L с лекарска консултация, ортопедични материали и др.  Оптика "Диана Иванова" предлага:  -Богата гама френски и италиански диоптрични очила;  -Оптични услуги, достатъ..
Общопрактикуващ лекар в Плевен - доктор Катя Томова
  Доктор Катя Томова е личен лекар в град Плевен. Завършила е медицина в град Плевен. След това работи една година в отделение по детски болести в МБАЛ-Левски. В продължение на 10 години практикува в ЦСМП-Плевен, а от 2000 г. е общопрактикуващ лекар в ДКЦ 1-Плевен.   ..
Акушер-гинеколог в Плевен - доктор Юлияна Илиева
Доктор Юлияна Илиева е специалист акушер-гинеколог. Практикува в град Плевен в Медицински център "Бюти" . Доктор Илиева има богат професионален опит и извършва гинекологични прегледи, консултации и лечение на някои гинекологични заболявания. Акушер-гинеколог доктор Илиева работи с талони от Здравната каса.  Можете да се свържете с нея на телефон 0886844827. div.img { margin: 10px; padding: 0px; height: 169; width: 703; float: center; text-align: center; } div.img img { display: inline; margin: 5px; } ..
Пластичен хирург в Плевен - доктор Ивайло Рачев
Доктор Ивайло Рачев е пластичен хирург в град Плевен. Ръководител е на отделението по Пластична хирургия и изгаряния в Медицински център "Бюти" на частен прием. Доктор Рачев има дългогодишен опит в областта и осигурява възможно най-високата степен на качество и задоволеност за пациентите. Можете да се свържете с пластичния хирург на телефон 0888823914 и 0878823914 или като му пишете на е-мейл i_ratchev@yahoo.com div.img { margin: 10px; padding: 0px; height: 169; width: 703; float: center; text-align: center; }..
Системи за сигурност, пожароизвестителни системи Плевен
    Системи за сигурност,  пожароизвестителни системи Плевен "БЕРКУТ СИСТЕМС" ЕООД проектира и изгражда системи за видео наблюдение и контрол, системи за охрана, пожароизвестителна техника, озвучителна техника. Освен това фирмата изгражда, проектира и монтира ел.инсталации, ел.табла и ел.оборудване. Монтажните екипи на фирмата се състоят от висококвалифицирани специалисти с висше и средно специално образование. Фирмата разполага със собствени: -Професионални електроинструменти и екипировка за извършване на всички видове монтажни работи; ..
Международни превози на товари - ДИЛЕМА СТИЛ ЕООД
ДИЛЕМА СТИЛ ЕООД е фирма със седалище град Плевен, основана през 2006 година. Специализира в международния превоз на товари и се развива динамично, благодарение на своя екип от професионалисти. Вашият товар ще бъде превозен до желаната локация бързо и безпроблемно, като фирмата поема отговорност за пратката от заявката до доставката й до крайната дестинация. ДИЛЕМА СТИЛ ЕООД предлага: ДИЛЕМА СТИЛ ЕООД групажни товари конвенционални товари превоз до всяка място в Европа международен транспорт до Гърция, Германия,Италия, Франция, Австрия и други изключително конкурентни цени фиксирани дати за..
Международен транспорт ЕВРОКРИС ЕООД
ЕВРОКРИС ЕООД е спедиторска фирма. Занимаваме се с организиране транспортирането на товари на територията на България и в международно отношение. ЕВРОКРИС ЕООД е регистрирана през ноември 2006 г. и е приемник на дейността на ЕТ КРИС - Христинка Стоянова. На фирмата предстои и стандартизация по БДС EN ISO 9000:2001, което е допълнителна гаранция за качеството на предлаганите услуги. Какво би било добре да знаете за нас като фирма, осигуряваща транспортно-спедиторски услуги? Ние смятаме, че най-важно за вас е да знаете, че обслужваме както всички релации в България, така и всички релации в Ев..
Транспортни услуги и рециклиране - Еко Транс 1 БГ ЕООД
Еко Транс 1 БГ ЕООД се намира в град Плевен и се занимава с разнообразие от услуги - изнася дървен материал за и от Гърция, предлага рециклиране и международен транспорт. Ръководството на фирмата и квалифицираният ѝ екип успяват да развиват успешно Еко Транс 1 БГ ЕООД и да я превърнат в търсен, лоялен бизнес партньор. Фирмата Еко Транс 1 БГ ЕООД от Плевен предлага следните услуги: международен транспорт вътрешен транспорт разкомплектоване на излезли от употреба превозни средства и транспортирането им изнасяне на дърва за огрев за Гърция управление, транспортиране и рециклиране на отпадъци ..
Замразени зеленчуци АСТАРТА ООД
  АСТАРТА ООД предлага голям асортимент от замразени зеленчуци. Фирмата се гордее с доказаното високо качество на продуктите, които предлага, съхранявайки традиционния и уникален български вкус. Замразен, печен, белен патладжан - цял - След размразяване подходящ за готова консумация, салати, кьополу и др. Замразени тиквички - шайби - От тях се приготвят салати, супи, основни ястия. Замразена търбушена капия - червена и зелена Замразена капия - Подходяща за салати, предястия, основни ястия и лютеници. Политиката на АСТАРТА ООД..