Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Олио и Слънчогледово масло от Златен лъч ООД

Град Плевен
Адрес ул. Борис Шивачев 15; Plewen
Телефон +359 65/ 143 632; +359 889 288 946; +359 889 288 945;
E-Mail ddzlaten@abv.bg
Website
Факс
Олио и Слънчогледово масло от Златен лъч ООД
Стандарт БДС EN ISO 9001:2008 ISO 22000:2006, сертифицирана от ТЮФ РЕЙЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Фирмата изкупува и преработва слънчогледови маслодайни семена с цел добив на сурови, рафинирани наливни и бутилирани масла.

Златен лъч ООД предлага на своите клиенти висококачествени продукти, включващи рафинирани наливни и бутилирани масла, които са получени чрез преработка на маслодаен слънчоглед и рафиниране по класическа технология.

Слънчогледово масло Златен лъч

Олио, Слънчогледово масло Златен лъч

  • сурови /нерафинирани/ масла
  • рафинирани наливни слънчогледови масла
  • бутилирани рафинирани слънчогледови масла - 1 л; 3 л; 5 л; 10 л
  • слънчогледов Експелер /кюспе/

Бутилираното олио Златен лъч отговаря на всички европейски норми и химически анализи. Всяка една партида олио произведена от предприятието на Дружеството се контролира чрез НАССР система.

Периодично се прави Мониторинг на готовия продукт с анализ от външна акредитирана лаборатория. Сертификатът издаден от ТЮФ РЕЙЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД важи в цял свят и е доказателство за високо качество.

Цеховете за производство и бутилиране на слънчогледово олио Златен лъч са оборудвани със съвременна техника и работят по класическа технология за производство на масла.

Наливните рафинирани масла се продават във вътрешния пазар и в чужбина посредством собствени автоцистерни от хром-никелова стомана, предназначена за транспорт на хранителни продукти в наливен вид.

Фирмата е записана в следните отрасли:слънчогледови масла, експелер, преработва слънчогледови маслодайни семена, добив бутилирани масла, Слънчогледово масло Златен лъч, кюспе, рафинирани наливни слънчогледови масла