Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пловдив

Венециански и декоративни мазилки Братя Даскалови ООД
  Братя Даскалови ООД (Даскалови Дизайн) е специализирана фирма в изработката на венециански мазилки (стуко), декоративни, интериорни мазилки и перлени бои. Предлагаме и всякакви довършително-ремонтни дейности. Венецианска мазилка (стуко), Стуко Марморино Перлени бои и мазилки Антични бои и мазилки Антико - Кимера, Антико - Травертино, Антико - Креос Даскалови Дизайн работят с иновативни технологии и материали, предлагат луксозни и нестандартни решения за частни домове, офиси, магазини, заведения, хотели и административни сгр..
Антиплакатни, антикорозионни и специални покрития Лоранс ЕООД
  Лоранс ЕООД предлага антиплакатни, антикорозионни и специални покрития за агресивни среди. Извършва хидроизолации. Предлага пожароустойчиви материали. Лоранс ЕООД е изключителен търговски представител на чешката фирма ИЗОЛ ПЛАСТИК - гр. Бърно, притежател на патентите за антикорозионните и специални химически защити, както и уникалната антиплакатна технология. Предлагани продукти и технологии от Лоранс ЕООД Лоранс ЕООД предлага на своите клиенти съвременни и иновативни технологии в областта на различните видове химически, антикорозионни, абразивоустойч..
Врати, Огради, Бариери, Парапети Зита Инженеринг ЕООД
  Зита Инженеринг ЕООД е фирма за изработка, доставка, монтаж и автоматизация на широка гама гаражни врати, портални врати, охранителни ролетки, индустриални врати, автоматика за врати и бариери, огради и оградни пана, навеси и парапети, продукти от ковано желязо. Предлагаме и пълно сервизно обслужване, гаранционни срокове и поддръжка. Стремим се да удовлетворим индивидуалните нужди на всеки клиент, посредством професионална консултация, съобразявайки се със специфичните особенности, технически характеристики на материалите, дизайн и предпочитания. З..
Дограма, Щори, Гаражни врати Виндур ЕООД
Виндур ЕООД има удоволствието да ви представи своето производство на висококачествена и професионално изработена PVC и Алуминева дограма, вертикални щори, гаражни врати, интериорни врати, аксесоари и др. Алуминиева дограма - Виндур работи с алуминиевите профилите с марка Altest, които предлагат добро качество на много изгодна цена и богата гама от цветове в имитация на дърво или прахово боядисани по каталога RAL. Алуминиевата дограма без термомост е добро решение за магазинни и офисни помещения на приземен етаж, входни врати на блокове или остъкляване на тераси (с плъзгащи прозорци) ..
Берона – Шабан Сюлейман - търговия на едро с изделия от стъкло
  Фирма Берона – Шабан Сюлейман ЕТ специализира в областта на търговията на едро с изделия от стъкло, дуралекс, аркопал, порцелан. Развива своята дейност в град Пловдив, а централният й офис се намира на адрес: ул. Брезовско шосе №180. Продукти на Берона – Шабан Сюлейман ЕТ: Прибори  Съдове за готвене Сервизи за хранене от дуралекс, аркопал, порцелан и аркорок Различни видове стъклени и порцеланови продукти Берона – Шабан Сюлейман ЕТ..
Компоненти за отопление и водопровод Дека Трейд ООД
  Дека Трейд ООД е създадена през 1992 г. с основен предмет на дейност директен внос и търговия с компоненти за отоплителни и водопроводни инсталации, вентилационни системи и оборудване за баня. Водопровод и водопроводни инсталации Месингова водопроводна арматура APM, Месингова вадопроводна арматура FORNARA Стоманени поцинковани фитинги, Поцинковани фитинги, Черни фитинги Месингови фитинги - Cr/Ni, Месингови фитинги - матиран никел, Месингови фитинги Филтриращи системи Чугунена промишлена арматура, Чугунена водопроводна арматур..
Метали, Стомани, Сплави Соларис ООД
Соларис ООД е създадена през 1997 г. с основен предмет на дейност е внос на черни и цветни метали от Русия. Тази дейност бе разширена с производство и внос на кована и щампована продукция предназначена за машиностроенето както в България, така и в трети страни. Осъществяваме доставки по заявки и предварително съгласувана техническа документация на клиентите. Соларис ООД партнира с водещи руски заводи сертифицирани по ISO 9000, ISO 9002 и TUV. Щампована и кована металопродукция Щамповки за железопътен транспорт Щамповки н..
Студио за тапициране Марио 81 ЕООД
  Студио за тапициране Марио 81 ЕООД е с дългогодишен опит в производството, ремонта, реставрацията, тапицирането и претапицирането на мека мебел. Тапицерски услуги - Претапициране на мебели, Дамаски, Текстилни дамаски Автотапицерски услуги - Автоинтериори, Тапициране на автомобили, Дизайнерски проекти за автотапицерия Мека мебел - Производството на мека мебел, Ремонт на мека мебел, Реставрация на мека мебел, Дамаски за мека мебел Обзавеждане - Мебели по каталог, Нестандартни мебели, Кухненски дивани, Кухненски ъгли ..
Мебели по индивидуален дизайн Виведа
  Мебели Виведа предлага обзавеждане и мебели по индивидуален дизайн за кухни, спални, детски стаи, антрета. Мебели Виведа е специализирана в производството на корпусни мебели по индивидуални проекти, изцяло съобразени с желанието на клиента за дизайн, ергономичност, функция и цвят. Мебели за дома - кухни, дневни, спални, детски стаи, антрета Мебели за офиса Мебели за заседателни зали и аудитории Мебели за търговски обекти Тенденции за обзавеждане през 2012г. Всяка година се появяват нови тенденции при модата, диз..
Дървени пелети и дърва за огрев - Енергийна къща Тракия
  Енергийна къща Тракия извършва основната си дейност по преработката на дървесина в собствена фабрика, която се намира в град Пловдив и е най-голямата фабрика за производство на пелети в България. Фирмата работи с търговци от Италия, Австрия, Гърция и Турция и е дистрибутор на италиански производители на отоплителни системи, котли и печки с пелети. При производството фабриката държи на качеството и спазва всички екологични норми. Неслучайно Енергийна къща Тракия е носител на медал за дървесни еко-пелети от Международния есенен панаир..