Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пловдив

Служба по трудова медицина Брилянт 2005
  Благодарение на младия амбициозен, високо квалифициран и коректен екип, добрия мениджмънт и високото качеството на предлаганите от Служба по трудова медицина Брилянт 2005 услуги, както и нашата компетентност и лоялност към всичките ни клиенти, фирмата ни се разрасна и разкри офиси в София, Хасково и Димитровград. Съставът на службата е високо квалифициран и специализиран за решаване на всички проблеми в сферата на здравето и безопасността на труда и включва: лекари-специалисти по Трудова медицина психолог-консултант по социални дейности инжен..
Есенции, Парфюмни композиции, Прахове ЕТ Каролин
  Основната дейност на ЕТ Каролин е търговия на едро с есенции, парфюмни композиции, прахове, перилни и почистващи препарати, доставка на място. От 2002 година фирма КАРОЛИН е представител в България на J & E SOZIO DESCOLLONGES (производство на френски парфюмни композиции и други суровини). Поддържаме богат асортимент от артикули, които ежедневно виждаме по медиите - нови и качествени продукти на български и чуждестранни производители. В целите на фирма Каролин на първо място стои удоволетвореността на нашите клиенти, стремежът да предложим нещо ..
Течни почистващи и дезинфекциращи препарати Ерлан ООД
  Ерлан ООД се занимава с производство на течни почистващи, миещи и дезинфекциращи препарати. Освен за бита, нашите изделия са насочени към промишлеността и обслужващата сфера. Препарат за миене и дезинфекция - едновременно за измиване и с голяма трайност Дезинфекциращ сапун - безвреден за ръцете и при многократна дневна употреба Препарат за миене на съдове Течен сапун Препарат за стъклени повърхности Универсален почистващ препарат Препарат за мрамор и теракот САНДРИН от Естери - Билков концентрат за пр..
Д-р Невена Сурлекова - Кожно-венерически болести в Пловдив
  Доктор Невена Сурлекова, родом от гр. Пловдив, е завършила своето медицинско образование в МУ-Пловдив, тогава носещ името ВМИ „Иван П. Павлов”. Квалификацията си по Кожно-венерически болести, или казано по друг начин - Дермо-венерология, придобива няколко години по-късно, през 1996 г.   Д-р Сурлекова е взела курсове по Дерматоскопия, Криотерапия, Медицинска козметика и Дермохирургия.   Частния кабинет на Доктор Невена Сурлекова се намира в Пловдив, на улица „Радецки” №43. Освен в кабинета си, тя лекува ..
Акушеро-гинекологичен кабинет 4D Ехограф - Д-р Ангелов
  Д-р Ангел Иванов Ангелов e специалист по Акушерство и гинекология в гр. Пловдив. Образование и квалификация: Завършва МУ в гр. Плевен - 1987 , придобива специалност Акушерство и гинекология през 1991 г. Мениджмънт на здравеопазването и Ултразвукова диагностика - 1992 г. Обезболяване на раждането - 1993 г. Ендокринология в акушерството и гинекологията - 1995 г. Завършен курс по колпоскопия - 1998 г. Специалност онкология - 2003 г. Хистероскопия и лапароско..
Акушеро-гинекологичен кабинет на Доц. Д-р Мария Малинова
  Акушеро-гинекологичният кабинет на Доц. Д-р Мария Малинова се намира в МЦ Репродуктивно здраве в град Пловдив и предлага превенция, диагностициране и лечение на болести в областта на акушерството и гинекологията. Диагностика на гинекологични заболявания Гинекологът от Пловдив извършва всички необходими изследвания и тестове за диагностика на гинекологични заболявания: Диагностициране и лечение на тубарни заболявания (заболявания на маточната тръба) Соносалпингография (хидротубация) ..
Психологически консултации - психотерапевт Нина Стойчева
  Нина Стойчева е психолог и психотерапевт от Пловдив, който предлага психологически консултации и анализи, помагайки на пациентите при депресия, тревожност, панически атаки, фобия, нарушения в храненето, натрапливи мисли и др. Специалистът по психология има дългогодшен опит, индивидуално отношение към всяка отделна личност и квалификация в повечето от най-ефективните психологически практики. класическа психоанализа когнитивно-поведенческа терапия терапия чрез решения хипноза и др. ..
Очен център Евдокия, Доц. Д-р Марин Атанасов
  Очен център Евдокия с ръководител Доц. Д-р Марин Атанасов (очен лекар) предлага очни прегледи, авторефрактометрия, очила, контактни лещи, компютърен периметър, оптична кохерентна томография (очен скенер), ехография, лазер лечение, пахиметрия, дигитална биомикроскопия, безконтактна тонометрия. Работно време на Очен център Евдокия: Вторник, Сряда, Четвъртък 15:00 - 18:00 ч. Очни заболявания, лекувани в Очен център Евдокия Глаукома - Глаукомата е втората водеща причина за слепота. Тя представлява група от заболявания с общ белег-увреждане на зрителния не..
Оборудване за измерване и контрол Туви ЕООД
  Туви ЕООД е търговско дружество с основна дейност представителство на западни фирми при продажбата на оборудване за измерване и контрол - параметри на води, газ-анализатори, радиационна защита, физикомеханични изпитания на материали, вибрации, аналитични измервателни прибори. Апаратура за гама спектрометрия ADVANCED MEASUREMENT TECHNOLOGY (AMETEK) - ORTEC – САЩ – детектори [за заредени частици, фотонни (германиеви, силициево-литиеви), NaI и други], измервателна електроника (NIM и модулна), спектрометри на ядрени лъчения (цифрови, лабораторни, преносими), ме..
Неръждаеми бойлери и съдове Филинокс ЕООД
  Филинокс ЕООД е производител на неръждаеми бойлери, неръждаеми съдове и изделия от неръждаеми и специални хром-никелови стомани: електрически и комбинирани бойлери неръждаеми водосъдържатели лабораторни дестилатори и съдове, лабораторни дестилатори за вода, фармацевтични и медицински прибори стерилизатори на Кох хидрофорни уредби, хидрофорни инсталации с обем по желание и проект на клиента ел. нагревателни устройства и съоръжения неръждаеми комини и димоотводни тръби съоръжения за омекотяване на водата ..