Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пловдив

Алтернативна медицина, Фитотерапия Доц. Д-р Радка Кирчева
  Д-р Радка Кирчева е завършва МУ Пловдив, специалност Акушерство и гинекология. Изкарала е и допълнителна специализация - ирисодиагностика и фитотерапия в гр. Кьолн, Германия. Практикува алтернативна медицина в България и чужбина и е световноизвестен специалист по стерилитет и фитотерапия. Най-голяма радост и гордост за лекаря е фактът, че със своите методи е помогнала за зачеването на над 11 500 бебета. В Европа единствено Д-р Кирчева лекува аспермия с фитотерапия! Фитотерапия е по-продължителна, но много резултатна, а еди..
Ремонт на автомобили - Автосервиз Любо Кар 69 ЕООД
Бизнес каталог Автосервиз Любо Кар 69 ЕООД е създадена през 1998 г. в Пловдив и работи самостоятелно в областта на автосервизните услуги и ремонтите на автомобили и превозни средства от 2009 г.   Автосервиз Любо Кар 69 предлага ремонт на автомобили и превозни средства, ремонт на двигатели, смяна на накладки, смяна ремъци и ролки, ремонт на ел. стъкла за автомобили, ремонт и зареждане на автоклиматици, ремонт радиатор и парно, ремонт ходова част, ремонт стартери и генератори, диагностика, автомобилни застраховки. Автомонтьорски услуги, ..
Ремонт на автомобили и превозни средства Автосервиз Оптела
Бизнес каталог Автосервиз Оптела извършва Ремонтни дейности на автомобили и двигатели, Техническо обслужване на транспортни средства, Диагностика на леки коли, Тенекеджийски и бояджийски услуги, Доставка и продажба на авточасти и консумативи, Пътна помощ, Ремонт на мотоциклети, Застраховки, Годишни технически прегледи, Тунинг. Автосервиз Оптела е най-големият цех за обработка на метали и ремонт на автомобили в Южна България - Оптела - Лазерни Технологии АД. Автосервиз Оптела ремонтира катастрофирали леки коли, камиони и автобуси. ..
Автоморга Ларжа
  Автоморга Ларжа е с предмет на дейност търговия на авточасти втора употреба за леки и лекотоварни автомобили за всички масово използвани марки в България. Изкупува автомобили. В автоморгата се продават автомобили за части и отделни компоненти. Разполагаме с богат асортимент от: части за ходова част, предни и задни мостове, бензинови и нафтови помпи, едрогабаритни части – врати, брони и калници, автостъкла, фарове и стопове, огледала, цели двигатели и части по двигателя, цели скоростни кутии, части по трансмисията, части по електрооборудването на автомобил..
Оборудване за стоматологията Дентал комерс ЕООД
      Дентал комерс ЕООД е директен вносител на оборудване за стоматологията, зъботехническа и стоматологична техника и консумативи.   ..
Медицинско и лазерно оборудване Атлантис ООД
Атлантис ООД предлага медицинско оборудване, лазерно оборудване и медицинска техника: Медицински лазери и оборудване за медицински кабинети, болници и клиники Терапевтични и хирургични лазери Тестваща стоматологична апаратура Eкипът от инженери работи заедно първоначално в научния институт към държавно предприятие Оптични технологии с предмет на дейност Промишлени и медицински лазерни системи, а от 1992 г в новосъздадената фирма Атлантис. Можем с гордост да отбележим, че сме участвали в създаването на първите за България проми..