Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пловдив

Стоматологични услуги в Пловдив - доктор Елена Илиева
Доктор Елена Илиева е стоматолог от град Пловдив. Зъболекарят има богат професионален опит в областта на стоматологията. Кабинетът на доктор Елена Илиева разполага с необходимите инструменти, за да осигури на пациентите качествена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. В кабинета работи и доктор Десислава Пламенова. В стоматологичния кабинет се предлагат следните услуги: -Терапия - лечение на кариеса и неговите усложнения, ендодонтия, художествени директни възстановявания, лечение на гингивити и пародонтити и др. -Детска стоматология -..
Дентален център в Пловдив, Стоматологични услуги в Пловдив
Центърът е създаден през 2000 година чрез преобразуване на поликлиника към Факултета по дентална медицина Пловдив . Това е лечебно заведение за специализирана доболнична помощ по дентална медицина ( стоматология ) . В „ ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР 2 ПЛОВДИВ ” работи екип от професионалисти в областта на стоматологията. Центърът разполага със специалисти по: - Орална хирургия с имплантология - Пародонтална хирургия - Детска дентална медицина - Кариесология и ендодонтия - Ортодонтия - Проетична дентална медицина (подвижно протезиране , керамика , цирконий ..
Кухненски мивки, прагове за баня и мивки за баня – ФАТ ЕООД
Собственото излъчване и уникалния творчески дизайн са характерни за цялата гама на изделията с търговска марка ФАТ. Фирмата работи успешно както в Европейския съюз, така и извън него, като всички разпространявани на пазара продукти с търговската марка ФАТ са придружени от необходимитесъгласно законовите разпоредби документи: -Декларация за съответствие -Гаранционна карта и Инструкции за монтаж и експлоатация. Предоставяният от ФАТ ЕООД гаранционен срок на цялата продуктова гама е 5 години. Изделията на ФАТ ЕООД се изработват в съответствие с прилагането на стро..
Ясновидка в Пловдив - Малина Николова
Ясновидката Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия, която умее да разваля магии и да връща щастието в живота. Тя продължава пътя на известните си родственички баба Сабина и баба Таня, водена от желанието да твори добро. Ясновидката Малина Николова има пророчески способности още от много малка. Сънищата й се сбъдват още от дете и оттогава познава какво ще се случи както със самата нея, така и с хората, които я заобикалят. Пророчицата предсказва бъдещето и познава миналото. За да прозре в бъдещето и миналото на човека са й необходими само собственот..
Нощувка в Стария Пловдив, хотел-ресторант в Пловдив
За Вашата почивка в Стария Пловдив Хотел-ресторант Алафрангите Ви посреща с автентична възрожденска архитектура и интериор в стила на старите пловдивски къщи. Ресторант Алафрангите е предпочитано място за организация на празненства, тържества, делови обеди или вечери. Конферентната зала с 40 места на хотела е подходяща за провеждане на презентации и семинари. Тишината и спокойствието на стария град, допълват комфорта на вашите бизнес ваканции. Елегантният лоби бар и прекрасната лятна градина ви откъсват от суматохата на големия град и дават възмо..
Отоларинголог в Пловдив - доктор Светослав Георгиев
Д-р Светослав Георгиев Георгиев е специалист по ушно-носно-гърлени болести в гр. Пловдив. Кабинета му се намира на ул. Петко Д. Петков №23, ет. 4. Работи по Договор с РЗОК. 1998г. – завършва МУ – гр. Пловдив, магистър – лекар. 2005г. – придобива специалност авиационна медицина. 2007г. – придобива специалност УНГ болести. 2010г. – магистратура – здравен мениджмънт. -фониатрия; -микроларингохирургия; -аудиометрия; -отоневрология; -ринопластика; -ендоназална микроендоскопска диагностика и хирургия на нос и околоносни кухини; -реконструк..
д-р Недка Стайкова-Стоянова
   Доктор Стайкова е общопрактикуващ лекар с дългогодишен опит в областта на медицината.  В своя лекарски кабинет, д-р Недка Стайкова-Стоянова извършва: • Профилактични прегледи; • Прегледи на деца; • Поставяне на имунизации; • Изписване на направление за специалист; • Издаване на медицински свидетелства.     ..
Зъболекар в Пловдив - доктор Андреана Андреева
Доктор Андреана Андреева е зъболекар, развиващ дейността си на територията на град Пловдив. Стоматологът приема своите пациенти в кабинета си на улица ул. "Никола Карев" 13 Доктор Андрева има богат опит в областта на денталната медицина и през годините се е доказала като добър зъболекар, който има специален подход към всеки свой пациент. За допълнителна информация относно дейността и работното време на доктор Андреана Андреева можете да се обадите на телефон 0884282680.   ..
Добър психотерапевт в Пловдив - Евелина Чанева
• Магистър психолог (Бакалавърска степен по специалност „Психология” и магистърска по специалност „Приложна психология” ) • ЕЕГ Биофийдбек терапевт – преминала е обучение в метода на невротренинг терапията и работи с възрастни и деца • Член на ДПБ (Дружество на психолозите в България) • Преминала е обучение по ФОКУСИРАНА КЪМ РЕШЕНИЯ КРАТКА ТЕРАПИЯ в Русенски университет "Ангел Кънчев" и адаптирания към деца и родители метод „Детски умения“ • Позитивен психотерапевт - преминала е базисно и продължава на майсторско ниво обучение по ПОЗИТИВНА ПСИХОТЕРАПИЯ към ДППБ /Д..
Електроизграждане, поддръжка на електрически инсталации Пловдив
Основната дейност на фирма Йолани е електроизграждане и поддръжка на електрически инсталации и мрежи: -Изграждане и поддръжка на домфонни, звънчеви и ТV инсталации; -Ремонт на електрически инсталаци на физически и юредически лица; -Електроизграждане и поддръжка на електрически инсталации и мрежи до 1000V; -Измерване на електрически и заземителни инсталации,изпитване на контур фаза-защитен проводник; -Структорно окабеляване за LAN мрежи; -Изпитване на кабелни линии до 1000V, откриване на повреди по тях и отстраняванетоим; Йолани предлага и услуги свързани ..