Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пловдив

Специалист вътрешни болести Пловдив - доктор Павлина Паунова
Доктор Павлина Паунова има придобити специалности по "Вътрешни болести" и "Нефрология". Започва трудовата си кариера в Общинска болница Свиленград, където работи като ординатор във Вътрешно отделение, а по-късно е завеждащ Отделение по хемодиализа при същата болница. Член е на Европейската асоциация по хемодиализа и трансплантация.   ..
Специалист по алтернативна медицина в Пловдив
Д-р РАДКА КИРЧЕВА e специалист по алтернативна медицина. Лекарят лекува чрез фитотерапия алергии, неврози, мигрена, стомашно-чревно заболявания, жлъчно-каменни и бъбречно-каменни болести, хемороиди, мъжки и женски стерилитет, карцином на маточната шийка, миомни възли, карцином на млечната жлеза, карцином на простатната жлеза, аденоми ма простата, нощно напикаване и други. Не лекува очни, ушни и сърдечно-съдови заболявания. Прегледите при д-р РАДКА КИРЧЕВА са БЕЗПЛАТНИ. Лекарският кабинет се намира в град Пловдив. Доктор РАДКА КИРЧЕВА e специалист по алтернативна меди..
Строително - ремонтни работи топлофициране Пловдив
БАЗИЛИКА ЕООД е строителна фирма основана през 2005 г. БАЗИЛИКА ЕООД извършва услуги на строителство по монолитен способ на жилищни сгради и услуги по топлофициране на жилищни сгради и обществени сгради. БАЗИЛИКА ЕООД е строителна фирма извършваща изграждане на сгради с апартаменти, магазини, гаражи и подземни паркоместа. През април 2010 г. БАЗИЛИКА ЕООД започна строежа на жилищна сграда включваща апартаменти, магазини, ателиета и гаражи. Сградата се намираща в гр. Пловдив, ул. "Драгоя Божилов" 8. • Фасади – топлоизолирани фасади изпълнени с мазилка на фирм..
Стоматолог в Пловдив - доктор Цонка Млъзева
Доктор Цонка Млъзева е стоматолог, практикуващ на територията на град Пловдив. Като специалист по дентална медицина, Млъзева извършва: -стоматологични прегледи -поставяне на коронки и мостове -лечение на кариес -почистване на зъбен камък -козметична дентална медицина -детска дентална медицина Стоматологичният кабинет на доктор Цонка Млъзева се намира на ул. Славееви гори 23 в град Пловдив. В кабинетът се извършва пълно стоматологично обслужване с качествени материали и със съвременна апаратура. Стоматологични прегледи в град Пловдив В стомато..
Комбинирани фуражи Амико А ООД
Амико А ООД с. Белозем е лицензиран като производител на комбинирани фуражи за животновъдството към Националната служба по зърното и фуражите към МЗГ. Фирмата разполага с две отделни линии – производство на комбинирани фуражи за непреживни животни и производство на комбинирани фуражи за преживни животни. В последните години бе извършено модернизиране на технологичното оборудване за подобряване качеството на произведения комбиниран фураж. За да се осигури производство на безопасни комбинирани фуражи, ръководството внедри и поддържа ефективна система за управление на б..
Регионален археологически музей - Пловдив
Археологическите ценности, запазени от различните епохи - произведения от бита, картини, нумизматични колекции и други ценности от културната история, са събрани в Регионален археологически музей - Пловдив. Регионален археологически музей - Пловдив Град Пловдив е наследник на град Филипопол - един от най-значимите антични градове на Балканите. РАМ - Пловдив е една от най-старите институции в България, която съхранява културното ни наследство със своята колекция от близо 100 000 музейни експоната - една от най-големите колекции с артефакти от палеолита до 15-ти век, с..
Ядки и сушени плодове Борче 2002 ЕООД
     Борче 2002 ЕООД е с основна дейност производство и търговия с ядки и сушени плодове - печени ядки, шоко ядки, сурови ядки, семена и флейксове. Печени ядки - печени бадеми, печен фъстък, кашу, лешник, фъстък, шам фъстък, бирен фъстък, пържена царевица, леблебия жар Шоко ядки - шоко криспи, шоко бадем, шоко лешник, шоко солета, шоко стафида, шоко фурма, шоко фъстък Сурови ядки - орехова ядка, бразилски орех, бадем, микс фитнес, кашу, фъстък, шам фъстък, бланширан фъстък, фъстък с черупка, лешник, нахут, филиран бадем, белено тиквено семе, белен слънч..
Онлайн магазин 1001PRODUKTA.com/ ПИК-М ЕООД
     001PRODUKTA.com/ ПИК-М ЕООД е онлайн магазин предлага на своите клиенти изключително богата гама от продукти - таблети, медиа плеари, фенери, бинокли и още много други продукти. Фирмата предлага висококачествени продукти на атрактивни цени. 1001PRODUKTA.com има за цел да предлага на своите клиенти добро качество, бързина, коректност и обслужване на ниво. Доставките от Онлайн магазин 1001PRODUKTA.com се извършват в срок от 1 до 15 дни след като наш служител от 1001PRODUKTA се свърже с клиента по телефона.   ..
Препарати за растителна защита и биоциди Диакор ООД
     Диакор ООД се занимава с търговия с препарати за растителна защита и биоциди, както и с извършване на фумигация и ДДД дейности (дезинфекция, дезинсекция и дератизация). Основна цел на фирмата в областта на търговията с препарати за растителна защита, биоциди, фумигация и ДДД дейности е да предоставя продукти и услуги с високо качество, съобразени с постоянно нарастващите изисквания на клиентите. Диакор ООД е регистрирана през 1991 г. в град Пловдив с предмет на дейност търговия с препарати за растителна защита, биоциди, фумигация и ДДД дейности. ..
Лабораторно оборудване Пловдив - Филлаб ЕООД
Фирма „ФИЛЛАБ”ЕООД е на българския пазар от 1997 год. Специализирана е в търговията с лабораторни консумативи, стъклария, химикали ,реактиви,апаратура и оборудване използвани в медицински,микробиологични,химически и промишлени лаборатории. Предлагаме голямо разнообразие от консумативи, като се стремим да поддържаме складови наличности с оглед бързото задоволяване нуждите на нашите клиенти. Фирмата е надежден и коректен партньор за всички, които ползват лабораторни консумативи и реактиви. Чрез бързо, точно и професионално изпълнение на доставките към утвърждаване на к..