Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пловдив

Металообработващи услуги Металика – М и П ЕООД
     Металика – М и П ЕООД извършва висококачествени металообработващи услуги. Фирмата разполага със собствена производствена база, оборудвана със стругове, струго-автомати и фрези в гр. Пловдив. Металика – М и П ЕООД произвежда детайли и изделия от широк спектър материали - черни и цветни метали, както и от различни видове пластмаси. Фирмата се ръководи от управител, който е с над двадесет годишен опит в металообработването, който от своя страна е гаранция за качеството на продукцията.   ..
Завод за студено поцинковане Метеор 89 ООД
Фирма МЕТЕОР 89 е с предмет на дейност студено поцинковане и нанасяне на други защитни покрития върху метални изделия (пооловяване, покалаяване, оксидация). Нанесените покрития върху детайлите са с високо качество и се изработват в кратки срокове. Офисът на компанията се намира в град Пловдив. Клиентите на фирмата получават качествено и коректно изпълнение на потъчките си в най-кратки срокове. Фирма МЕТЕОР 89 е специализирана в студеното поцинковане. Заводът на фирмата се намира в град Пловдив, улица Рогошко шосе 18. Защитните покрития, които МЕТЕОР 89 предл..
Инструментална екипировка Енпласт ЕООД
Eнплacт EOOД ce зaнимaвa c пpoeĸтиpaнe, изpaбoтĸa и peмoнт нa инcтpyмeнтaлнa eĸипиpoвĸa в Πлoвдив. Уcлyгитe, ĸoитo извъpшвa фиpмaтa ca нacoчeни нa пъpвo мяcтo ĸъм пoтpeбнocтитe нa ĸлиeнтa, ĸъм тъpceнeтo нa бългapcĸия пaзap и в нaй-oбщи линии, ca cлeднитe: - Mexaничĸa oбpaбoтĸa нa paзлични видoвe инcтpyмeнтaлнa eĸипиpoвĸa; - Cтpyгoвaнe нa дeтaйли пo жeлaниe нa ĸлиeнтa; - Фpeзoвaнe нa нaй-paзлични мaшинни чacти, вĸлючитeлнo CNC фpeзoвaнe нa paзлични издeлия ĸaтo мaĸcимaлният им paзмep мoжe дa e 800 x 500мм; - Koopдинaтнa oбpaбoтĸa; - Шлифoвaнe нa чacти и дe..
Полимери, оцветители и адитиви - МПД Трейд ЕООД
МПД Трейд ЕООД е българска фирма, занимаваща се с дистрибуция и търговия на едро на полимери, оцветители и адитиви. Като приемник на Металпласт-Деведжиев ЕООД (в бизнеса със суровини за пластмасопреработвателната индустрия от 1990г.), МПД Трейд ЕООД се е утвърдила като основен доставчик на суровини и материали за производителите на пластмасови изделия в България. В търговската ни листа влизат следните продукти: – основни пластмаси – PP, LDPE, HDPE, HIPS, GPPS – технически пластмаси – ABS, PA, PC, POM – оцветители – мастербачи, пигменти – адитиви – антистатик..
метални конструкции и строителство - Адлер МК ООД
    Фирма “А Д Л Е Р – МК ” ООД е основана през 1995 година. Разполагаме със собствена материално-техническа база на територията на Северна индустриална зона гр. Пловдив с открита площ 21 дка и закрита – 5600м2, оборудвана със СО заваръчни апарати, аргони, електрожени, оксижени, гилотина, настолни бормашини, струг, фреза, механични ножовки, циркуляр за метал ф 800мм, газово и плазмено рязане, богат асортимент от разкроечни машини. Разполагаме с Автомат за сборка и заваряване на съставни греди до 600/800 мм., както и с Цифровопрограмна маши..
Транспортни услуги в България - Разтранс
       Разтранс ЕООД предоставя сигурни и надеждни транспортни услуги и логистични операции на широк кръг клиенти от различни сфери на търговията и индустрията. Всеки ден се стараем да разбираме бизнеса на нашите клиенти по-добре и като резултат да предоставим правилната комбинация от хора, активи и идеи.  Ние предлагаме набор от оборудване и услуги, които да отговорят на вашите сложни транспортни и логистични предизвикателства, като едновременно добавяме стойност, извличаме икономии от разходи и увеличаваме ефективността на всяк..
Транспорт, Спедиция, Логистика Трейдсървис Интернешънъл
Трейдсървис Интернешънъл ЕООД е фирма с богат многогодишен опит в областта на автомобилната спедиция на товари и логистиката. Транспортни услуги и превози - Превоз на комплектни товари, Превоз на групажни пратки, Специализирани превози, Превоз на товари, изискващи хладилен транспорт, Превоз на извънгабаритни товари, Превоз на опасни товари, Превоз на личен багаж, Комбинирани превози, Карго застраховки. Спедиция и логистика Трейдсървис Интернешънъл Складови услуги - Временно складиране, Митническо складиране, Складиране на стоки в свободен склад, Управление на наличности и дистрибуция, Товар..
Хладилен транспорт от Декси9394 ООД
Декси9394 ООД е фирма от Пловдив, която съществува от 2012 година и извършва специализиран хладилен транспорт за България и чужбина. Фирмата разполага с автопарк и екип от служители с дългогодишен опит в своята професия, които се отнасят отговорно към поетите ангажименти и затова всички клиенти на фирмата могат да разчитат на навременно и качествено изпълнение на поръчките. Декси9394 ООД предлага: Хладилен транспорт в цялата страна Хладилен транспорт за Гърция и Румъния Превоз на температури от +20 до - 20 градуса Термографи Четири буса Камиони за товарен транспорт хладилен транспорт Фирма ..
Транспорт на опасни товари ПИ - 4 ООД
Фирма ПИ - 4 ООД е насочила дейността си към Транспорт на опасни товари Транспорт на опасни товари (ADR) Пълно логистично обслужване Транспорт на територията на страната Гарантира качествено обслужване ..
Превоз на товари - СИ ТРАНС ЕООД, Пловдив
СИ ТРАНС ЕООД е фирма от град Пловдив, която разполага с широк избор от ремаркета, с които извършва превоз на различни товари – насипни, открити, извънгабаритни и други. Благодарение на качеството на своите услуги и коректността си, фирмата работи успешно с много свои клиенти, с които изгражда дълготрайни бизнес отношения. Услуги от СИ ТРАНС ЕООД: превоз на машини превоз на товари по ADR превозване на насипни товари превоз на извънгабаритни товари палетизирани стоки услуги с открити полуремаркета превозване на контейнери – от 20’ и от 40’ фута автопаркът на фирмата разполага с широка гама п..