Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пловдив

Пречистване питейни води ЕКО-ТЕХ ООД
  ЕКО-ТЕХ ООД развива своята дейност на собствена територия от 4938 кв.м с покрита площ от 656 кв.м в две насоки: Изграждане на екосъоръжения за пречистване на питейни, битови и промишлени отпадни води Металообработване на ротационни и корпусни детайли Изработка на нестандартно оборудване Ние предлагаме: проектиране на индивидуални и градски ПСОВ за битови и промишлени отпадни води; производство, монтаж и въвеждане в експлоатация на съоръжения и системи за преработка на битови и промишлени отпадни води рехабилитац..
Мебели от ковано желязо, осветителни тела Люб и синове ООД
   Фирма Люб и синове ООД е основана 07.08.2001г. и е наследник и правоприемник на едноличен търговец ЕТ ЛЮБЕН БЕЛПЕРЧИНОВ-ЛЮБ основана 06.02.1990 г. със собственик един от сегашните съдружници и настоящ управител на фирмата ЛЮБЕН БЕЛПЕРЧИНОВ. Основната дейност на фирмата е производството на мебели от метал /ковано желязо/ за градинско и вътрешно обзавеждане , метални конструкции , направа и ремонт на ресори за автомобили. Дейността се осъществя на собствена производствена база, разположена на площ от 7 000 кв.метра , като целия цикъл от суровината до готовото изде..
Метални конструкции и съоръжения Галакси Тим Груп
Галакси Тим Груп е специализирана в изработка, поддръжка и ремонт на метални конструкции и съоръжения, еко панели, инсталации: Изграждането на метални конструкции и съоръжения - метални парапети, решетки, огради, врати и стълби Монтаж на еко панели Изграждане на отоплителни и вентилационни инсталации (ОВ инсталации) - Изработване на парапети, огради, решетки, врати, стълби и др. Газопреносни системи и съоръжения - газификация и поддръжка на обществени сгради и домакинства. Слънчеви колектори и инсталации - проектиране и монтаж на слънчеви колектори. Съдове под високо налягане - изработване,..
Машиностроене, Металообработка, Детайли Сигма - KАМ ООД
Сигма - KАМ ООД е с основна дейност машиностроене, метални конструкции и изработка на детайли и аксесоари: Детайли за алуминиева дограма - насрещници, габи, сглобки Детайли за тир - капси, скоби Детайли за транспортни ленти - уплътнения, лагерни тела Метален обков - насрещници за врати Производство на инструментална екипировка: Щанци – обикновени, комбинирани , изтеглящи Нестандартно оборудване и екипировка по документи на клиента или конструирано на място Изработване на детайли, възли и машини чрез стружкоотнемане. Услугата може да се извърши по документи на клиента или същата да се констр..
Компресори, PET бутилки ИМА ГРУП ЕООД
  ИМА ГРУП ЕООД е създадена с предмет на дейност: техническа консултация, инженеринг, енергийно-ефективни решения, внос на промишлени машини и съоръжения, сервиз на енергийни машини и др. Предлагаме внос на промишлени машини и съоръжения: Ел. двигатели Компресори Честотони управления Помпи Вакуум помпи Въздуходувки Техника за сгъстен въздух Техника за ПСОВ и ПСПВ Други ИНЖЕНЕРИНГ Фирмата извършва пълен инженеринг и предлага цялостни решения в областта на енергийните маш..
Машинни елементи от ХИД - ТЕК ООД
  Хидравлика, пневматика, вакуумтехника и автоматизация HID-TEK е компания, предлагаща широка гама от продукти за хидравлика, пневматика, вакуумтехника и автоматизация. От 2001 г. датира официалното присъствие на фирмата на българския пазар. Тя е представена първоначално в град Кърджали с предмет на дейност: дистрибуция на пълната номенклатура от изделия, осигуряване на сервизни услуги, предоставяне на технически консултации и специфични решения. С оглед разширяването на дейността си и за по-качественно обслужване на клиентите , фирма Хид-Тек ООД откри през 2008 г. в..
Железария, ВиК Мерт - М ЕООД
  Мерт - М ЕООД се занимава с търговия с електроматериали, ВиК, отоплителни печки на твърдо гориво, домашни потреби, железария. Железария - крепежни елементи, скоби, кабелни връзки, маркучи, катинари, карабинки, панти, клещи, отверки, гаечни ключове, френски ключове, шестограми, нитове и др. Електроматериали - удължители, ролетки, разклонители, щепсели, предпазители, ел. копчета, кабели, проводници, ел. крушки, консумативи и др. ВиК - фитинги, кранчета, канелки, сифони и части, меки връзки, маркучи, батерии, муфи и др. ВиК аксесоари Отоплите..
Стоки за бита, Домашни потреби Епсилон Т
  Епсилон Т извършва търговия със стоки за бита и домашни потреби. Дружеството се занимава с внос и продажба на едро на битови стоки и сезонни стоки. Внос на стоки за бита и домашни потреби: Широка гама от домашни потреби и стоки за бита, внос от Индия. Разнообразие от домашни потреби и стоки за бита, внос от Китай. Богата продуктова гама от домашни потреби и стоки за бита, внос от Индонезия. Богата гама от домашни потреби и стоки за бита, внос от Европа. Богато продуктово разнообразие от следните стоки за би..
Търговия с плодове и зеленчуци - Фрут Корект ЕООД
ФРУТ КОРЕКТ ЕООД е фирма, която се занимава с търговия с плодове и зеленчуци от 1993г. Първоначално е носила името ДЖИ И ДЖИ КОРЕКТ ЕООД , а в последствие е преименувана във ФРУТ КОРЕКТ ЕООД. Фирмата разполага с всички видове цитруси, екзотики, плодове и зеленчуци, сушени и пресни подправки. Предлага богата гама от ядки и сушени плодове. Целият асортимент се поддържа целогодишно!!! ФРУТ КОРЕКТ ЕООД Ви гарантира качеството на продуктите с всички изисквания, отговарящи на европейските стандарти,ДДС фактуриране и стикери за произход. Складов..
Дървопреработка, дървен материал Теп Транс ООД
  Теп Транс ООД се занимава с добив, преработка и търговия на иглолистна дървесина, изработка на изделия и съоръжения от масивен дървен материал. Фасониран материал - Дъски, греди с различна дължина – от 3 до 6m, талпи, летви, кофражни дъски, сухи дъски. Размери по поръчка на клиента. Дюшеме - Дюшеме, дъски, греди, талпи, летви, дървен материал. Предлагаме различни размери. Ламперия, челни дъски - Ламперия, челни дъски, дюшеме, греди, талпи, летви. Предлагаме различни размери. Сух иглолистен материал - Извършва доставки на сух иглолистен мат..