Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пловдив

Дървен амбалаж - ЕТ Махагон - Стоян и Син
  ЕТ Махагон - Стоян и Син се занимава с производство на дървен амбалаж, дървени опаковки и други изделия от дърво. Предлага всякакъв вид стандартен и нестандартен дървен амбалаж и изработва дървени детайли по поръчка на клиента. Палети - Евро Палет Бокспалети Щайги за гъби Щайги - 7 кг. Кошнички за гъби  Касетки за ябълки Касетки - двойни мебели с търговска марка BORO style Фирма за дървен амбалаж ЕТ М..
Отпадъци от черни и цветни метали Пети ЕООД
Пети ЕООД е с основна дейност търговия с ООЧЦМС и изкупуване на: отпадъци от черни метали, отпадъци от цветни метали Желязо - Плътно желязо над 6мм, Тънко желязо до 4мм, Едрогабаритно желязо с дължина над 1,5м Алуминий - битов и промишлен характер Цветни метали - Мед /само от ю.л/, Бронз, Цинк Олово Радиатори от бронз Излезли от употреба МПС, Акумулатори Изкупуване на стари електроуреди   Вече 20 години на пазара ПЕТИ ЕООД се специализира в изкупуване, преработка и търговия на широка га..
Д-р Таня Каракашян - неврология и мануална терапия
  Д-р Таня Каракашян е специалист по неврология от град Пловдив, владеещ мануалната терапия като средство за облекчаване на болести като невроза, неврит, заболявания на нервната система и др.   В медицинските си кабинети в Медицински център Хипократ и МТБ (Многопрофилна транспортна болница) - Пловдив успешно открива и лекува неврологични проблеми, черепно - мозъчни травми и др.   Едно от изследванията, които прави преди да назначи най-подходящото лечение е..
Д-р Захари Захариев - Невролог от град Пловдив
Професор Доктор Захари Захариев е Невролог, който упражнява своята професия на територията на град Пловдив. Той има дългогодишен опит не само в диагностиката, но и в лечението на Епилепсия, Паркинсон, Склероза и други неврологични заболявания. Д-р Захари Захариев приема своите пациенти в своя кабинет в Клиника по нервни болести УМБАЛ Св. Георги, намираща се на пловдивския булевард „Васил Априлов” №15, а тези от вас, които желаят да се свържат с невролога, могат да го направят на +359 888 254 920 ..
Детски ендокринолози МЦ ПАЛЕЧКА, Пловдив
  В МЦ по детски болести и детска ендокринология ПАЛЕЧКА работят детски ендокринолози (специалисти по детски болести и детска ендокринология) - детски ендокринолог Доц. д-р Калева, д-р Балабанова и детски ендокринолог д-р Мишева. Педиатрите - детски ендокринолози, които работят в Медицински център ПАЛЕЧКА, Пловдив са с по две специалности – детски болести (код 17) и детска ендокринология (код 34): детски ендокринолог Доц. Д-р Нарцис Калева, narito@abv.bg - код 34, понеделник и четвъртък от 14.00 до 20.30 ч., след записване. Договор с РЗОК. Прид..
Течни почистващи и дезинфекциращи препарати Ерлан ООД
    Ерлан ООД се занимава с производство на течни почистващи, миещи и дезинфекциращи препарати. Освен за бита, нашите изделия са насочени към промишлеността и обслужващата сфера. Препарат за миене и дезинфекция - едновременно за измиване и с голяма трайност Дезинфекциращ сапун - безвреден за ръцете и при многократна дневна употреба Препарат за миене на съдове Течен сапун Препарат за стъклени повърхности Универсален почистващ препарат Препарат за мрамор и теракот САНД..
Декоративна керамика - Спектър Керамик ООД
Още от 1990 година фирма Спектър Керамик ООД произвежда керамика. В началото Спектър-Керамик започва бизнесът си с 10 работника и цех за производство в с. Бяга, докато днес разполага със собствена база, собствени пещи и сграда с хотелска част за организиране на симпозиуми. През годините фирмата е изнасяла своята продукция за чешкия, италианския, австрийския и канадския пазар. Спектър Керамик ООД произвежда декоративна керамика и различни сувенири от керамика, дърво и кожа, като при производството им използва само кач..
Преработка на мляко - Аполо 33
  Фирма Аполо 33 е специалист в преработката на мляко, производството на млечни продукти и сиренарството. Произвежда сирене и кашкавал от краве, козе и овче мляко. Краве сирене АПОЛО - 400 - 1000 г Овче сирене АПОЛО - 400 г - 8 кг Смес сирене АПОЛО - 400 г - 8 кг Пикантно сирене (краве сирене с люти чушки) - 400 г - 16 кг Краве сирене с билки - 400 г - 16 кг Кашкавал Витоша от краве мляко - 200 г - 8 кг Производствената база..
Нотариална кантора на Нотариус Светлозар Йорданов
  Нотариус Светлозар Йорданов извършва всички видове нотариални услуги - сделки с недвижими имоти, с МПС, делби, изготвя и заверява пълномощни, договори. В нотариалната кантора на Нотариус Йорданов можете да получите справка за вписани тежести на имот или смяна на собственост. Кантората на Нотариус Светлозар Йорданов е отворена за Вас всеки ден от 8,00 до 18,00, а за улеснение на тези, които са ангажирани през делничните дни, нотариусът работи и в събота - до 13,00 ч. Нотариални услуги от Нотариус Светлозар Йорданов ..
Данъчни и осигурителни консултации Такс Консулт ООД
Такс Консулт ООД е консултантска кантора за специализирани данъчни и осигурителни консултации, предназначени за собственици на фирми, счетоводители и адвокати.Фирмата извършва: Данъчни и осигурителни консултации за управители на фирми: -данъчно и осигурително планиране при стартиране на дейност; -прилагане на оптимални данъчни режими при управление на предприятия; Данъчни и осигурителни консултации за счетоводители и одитори: -отразяване на данъчните регулации в одиторския доклад; -счетоводни решения съобразени с данъчното законодателство; -данъчни и..