Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Почивка в Родопа планина - Хотелски комплекс Дъбраш

Град Доспат
Адрес 8 км. от язовир Доспат
Телефон +359 3045/ 2123; +359 888 902 464;
E-Mail hoteldabrash@abv.bg
Website http://www.hotel-dabrash.hit.bg/
Факс +359 3045 / 2123
Почивка в Родопа планина - Хотелски комплекс Дъбраш

 

 

Хотелски комплекс Дъбраш е в близост до язовир Доспат и приканва туристите за една незабравима почивка в Родопа планина. Намира се на южния склон на рид Дъбраш и е изключително подходящ за почивки, екскурзии, планински туризъм. Хотелски комплекс Дъбраш

В хотела и околността се откриват възможности и за фитнес, лов и риболов, селски туризъм, организация на мероприятие, бизнес туризъм, тиймбилдинг. Настаняване в хотел Дъбраш За настаняване и нощувки хотел Дъбраш разполага с 25 двойни стаи и 3 апартамента с по две стаи. За комфорта на гостите планинския хотел предлага TV, голяма тераса с панорамна гледка, собствена баня. Ресторантът на хотела предлага както вкусни ястия за обяд и вечеря, така и достатъчно пространство за провеждане на празненства и други събития Лятната градина, барбекюто и музиката на живо ще направят почивката Ви тук още по-приятна!

Хотелски комплекс Дъбраш

 

В лоби бар Дъбраш можете да започнете деня си с чаша кафе, да се тонизирате с чаша мурсалски чай или да се отпуснете с питие през прохладните вечери на Вашата почивка в Родопа планина. В хотела се намира и конферентна зала с необходимите условия за провеждане на бизнес срещи, конференции, семинари, делови срещи и др. Природни и културни забележителности в близост до хотел Дъбраш с. Сатовча, в което има множество антични некрополи и останки от антично и средновековно селище, обявени за паметници на културата.ридът Дъбраш, в който можете да се насладите на девствени гори и тучни пасища, живописни долини и причудливи скални образувания, пенливи реки, бистри потоци и минерални извори.Резервати Конски дол и Тъмната гора Каялийски скали– скален лабиринт от десетина успоредно наредени скални ивици, високи от 10 до 50 метра, пръснати на обширна площ сред вековна иглолистна гора. Южните склонове на Дъбраш са заети от вековни дъбови гори и най-голямото естествено брезово находище в България.