Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Равда

Семеен хотел на плажа Св. Илия, Равда
    Семеен хотел Св. Илия, Равда е разположен на 100 метра от Южния плаж на китното българско селце с изглед към морето. Морски хотел Свети Илия е подходящ за летни ваканции, почивка на море, морски туризъм, отдих, релакс и отмора през лятото. За удобство на гостите си, Семеен хотел на плажа Св. Илия разполага с кафе автомат, предоставя барбекю за ползване, както и пералня за пране на лично бельо Детският кът и басейн в Семеен хотел на морския бряг Св. Илия е една голяма атракция за малчуганите. Искате да прекарате една приятна и незабравима лятна почивка на българско..
Морски хотели - Семеен хотел Свети Никола, Равда
Семеен хотел Свети Никола е морски хотел в курортно селище Равда, на българското черноморие, Бургаска област. Семеен хотел Свети Никола е от морските хотели, които осигуряват перфектни условия за туризъм, морски туризъм, летни ваканции, семейни почивки, отдих на плажа, отмора и релаксация.   Построеният през 2005-та година Семеен хотел Свети Никола може да ви грабне още от пръв поглед, както със своите пъстри и ярки пастелни фасадни тонове, така и със своите разчупени архитектурни форми, открояващи се на фона на околните постройки, и вписващи се напълно естествено в заоб..
Хотелски самостоятелни стаи Лазур, Равда
< Къщата с хотелски самостоятелни стаи Лазур се намира в центъра на Равда, на удобна локация за почивка на плажа, летни ваканции, морски почивки, морски туризъм, отдих на морския бряг, релакс и отмора. Морският хотел се състои от партерен етаж и четири жилищни етажа и разполага с денонощна рецепция. Гостите могат да опознаят района наоколо, като наемат велосипед или кола. Морският хотел предлага също летищен трансфер и пералня. В близост до хотела е разположен безплатен паркинг. Хотел Лазур е на 3 километра от Несебър и на 5 кил..