Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Ракитово

Мебели и обзавеждане ЕТ АТАНАС ГАРАЛОВ - 92
  ЕТ АТАНАС ГАРАЛОВ-92  е създадена през 1992 год. със седалище гр.Ракитово, ул. Хр. Смирненски №6, а производствената база се намира в двора на АПК. Фирмата е създадена с цел изработване на мебели от масив, по каталог и индивидуални проекти с дългогодишен опит и наложила се на пазара, благодарение на качеството и конкурентните цени. Мебелите са изработени от естествено сух дървен материал, което води до по-добро качество на изделията, с богата гама на цветове по каталог. През почти 20 годишната си дейност сме обзавели десетки хотели, почивни станции, ресторанти и вил..
Производство на мебели - Аспето
  Аспето е фирма от Ракитово, която развива своята дейност в областта на производството на мебели още от 1995 година. Оттогава досега компанията продължава да се развива като поставя на първо място качеството на своите мебели и удобството на клиентите си. Аспето работи с висококвалифицирани дизайнери и мебелисти с опит в своята професия, които правят индивидуален проект за всяка поръчка - посещават клиента на удобно за него място и обсъждат всички въпроси по дизайна на мебелите. Аспето предлага: И..
Търговия с дървен иглолистен материал - Палисандър ООД
  Палисандър ООД се занимава с търговия с дървен иглолистен материал на територията на България от 1996 г. насам. Фирмата произвежда и обработва дървесина, дървени изделия и продукти от дърво за строителството. Работи не само с български, но и с руски суровини. Притежава Производствен цех в село Ракитово, оборудван с всички необходими за дървообработването машини и търговска база в Бургас, където извършва продажба на фасонирани дървени материали. Търговия с продукти от дърво Дъски Кофражни дъски ..
Фасониран и обработен дървен материал ГЕМА ООД
Фирма Гема ООД е основана през 2004 година в град Ракитово, област Пазарджик. Дружеството е с основен предмет на дейност преработка и продажба на висококачествен дървен материал. Гема ООД предлага богата гама от обработен и фасониран дървен материал на ниски цени. Клиентите могат да закупят първокачествени дъски, греди, летви, ламперия, талпи, челни дъски-фрезовани, талпи, первази и лайсни. Също така предлага и къщички за кучета и други дървени изделия, изработени по размери и желания на клиента. Производствената база е оборудвана със съвременни машини и техника. Фир..
Дървен материал, Продукти от дърво, Пелети - Адис 4 ООД
  Адис 4 ООД е специализирана в търговията с дървен материал, пелети и различни продукти от дърво. Дървопреработвателното дружество произвежда и доставя дървени изделия от 1989 г. - ламперия, дюшеме, челни дъски, первази, летви и др. Изработват се и нестандарни поръчки, като срокът за изпълнение е 2 - 5 работни дни (в зависимост от количествата). При преработката на иглолистна дървесина, фирмата от Ракитово е спечелила много клиенти от областта на строителството, производството на обзавеждане, дървопреработващата промишленос..
Дървообработка, Дървен материал Гаян ООД
  Гаян ООД извършва дейност в сферата на дървообработката и производството на дървен материал за района на Пазарджик област Фирмата развива производство и търговия с дървен материал из цялата страна Гаян ООД извършва търговия с висококачествен дървен материал: Дъски - Сухи дъски, Сурови дъски, Челни дъски, Кофражни дъски Греди- стандартни и нестандартни, греди 1-во качество, греди строително качество Талпи – подходящи за различни видове мебели, плотове и други Дюшеме – качествена изработка от дървесина с голяма твърдост и ..
Дърво и дървен материал - ЕТ Павел Дойкин
  Производство и търговия с дърво и дървен материал ЕТ Павел Дойкин се занимава сe с производство и търговия с дърво, дървен материал и изделия от дърво - иглолистни дъски, греди, ламперия, дюшеме, летви, сухи талпи, первази, врати и прозорци от масив. ЕТ Павел Дойкин разполага с два броя сушилни с капацитет 60 м3, произвежда градински мебели, дървени огради, парапети, врати и порти изработени от иглолистна дървесина, къщички за кучета. ЕТ Павел Дойкин извършва рендосване двустранно и четиристранно, подсушаване и сушене на дървен материал, ф..