Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дърво и дървен материал - ЕТ Павел Дойкин

Град Ракитово
Адрес Ракитово
Телефон +359 3542/ 33 87; +359 887 994 890; +359 887 983 934;
E-Mail p.doykin@abv.bg
Website http://www.pdoykin.com
Факс +359 3542/ 3387
Дърво и дървен материал - ЕТ Павел Дойкин
 

Производство и търговия с дърво и дървен материал

Павел Дойкин

ЕТ Павел Дойкин се занимава сe с производство и търговия с дърво, дървен материал и изделия от дърво - иглолистни дъски, греди, ламперия, дюшеме, летви, сухи талпи, первази, врати и прозорци от масив.

ЕТ Павел Дойкин разполага с два броя сушилни с капацитет 60 м3, произвежда градински мебели, дървени огради, парапети, врати и порти изработени от иглолистна дървесина, къщички за кучета.

ЕТ Павел Дойкин извършва рендосване двустранно и четиристранно, подсушаване и сушене на дървен материал, фризоване и калиброване на иглолистни дъски, импрегниране на дървения материал.

ЕТ Павел Дойкин извършва и доставка на място със собствен превоз на своята продукция:

Къщички за куче - Изработени от смърч и бял бор покрити с ондолин.

Иглолистни дъски - Иглолистни дъски сухи от бял бор и смърч с различни размери. Естественото дърво е издръжливо като материал, ако за него се полагат достатъчно грижи. Настилката от дървесина е особено ценна, защото може да бъде обновявана многократно.

Дюшеме - Дюшемето, което произвеждаме е от качествен дървен материал, от ела и бял бор преминало през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушено на 12-14% влажност.

Ламперия - Ламперията, която произвеждаме е от качествен дървен материал, с най-различни шарки и профили, от смърч и бял бор, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал. Фирмата разполага с ламперия първо и второ качество. Във фирма Павел Дойкин ЕТ се изработва фасадна и подова иглолистна ламперия (драскана) първо и второ качество по индивидуални проекти.

Челни дъски - Челните дъски са от качествен дървен материал (смърч и бял бор), с най-различни шарки и профили, която е преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал, просушена на 12-14% влажност.

Греди - Фирмата предлага греди първо и второ качество с различни размери.

Первази - Первазите са от чамова иглолистна дървесина, с най-различни шарки и профили, с дължина от 1м. до 4 м.

Дървени парапети и огради - Оградите се произвеждат по заявка и конкретен проект на клиента. Те са от качествен дървен материал от иглолистна дървесина, преминала през всички съвременни начини на обработка на дървения материал.

Врати - 100% масив - Благодарение на високотехнологичното си оборудване Павел Дойкин ЕТ е способна да удовлетвори изискванията и на най-взискателните клиенти.

Порти - Павел Дойкин одухотворява дървения материал и му придаваме изящество и стил, характерни както за късния ренесанс, така и за модернизма.

Градинска мебел - Градинската мебел осигурява комфорта в двора и оформя специализирани кътове с по-интензивно посещение. Мебелите трябва да допълват стила и композицията на градината и да са изградени от еднообразни материали. Дървените мебели са за предпочитане пред пластмасата и кованото желязо, защото са обработени със съвременни байцове и лакове.