Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Д-р Огнян Игнатов - лечение мозъчни тумори

Град Русе
Адрес ул. Независимост 2, ДКЦ 1, ет. 4 Русе
Телефон +389 888 602 823
E-Mail ognianignatov@yahoo.co.uk
Website
Факс
Д-р Огнян Игнатов - лечение мозъчни тумори

Д-р Огнян Игнатов е неврохирург от град Русе, специализирал в лечение мозъчни тумори и заболявания на нервната система и гръбнака.
Лекарят е специалист с дългогодишен стаж в неврохирургията, което е предпоставка за професионализма му. В допълнение към това, индивидуалното му отношение към всеки негов пациент и способността му да разглежда заболяванията в контекста на конкретния организъм, са гаранция за висококачествено лечение и прецизна диагностична работа.
Д-р Игнатов провежда медикаментозно и хирургично лечение при следните болести:
дископатия
дегенеративни заболявания на гръбначния стълб
полиневропатия
плексит
радикулит
функционални заболявания
други неврологични заболявания
Съвременната техника, с която борави повишава ефективността на диагностиката, а екипът, на който разчита работи за осигуряване на своевременна и ефикасна медицинска помощ.
Да се излекуват ракови образувания в областта на мозъка и грабнака са е сложна процедура, изискваща различни мерки за лечение, понякога и в комбинация помежду си. Д-р Огнян Игнатов преценява кой вид третиране на клетките (и организма, като цяло) би бил най-ефективен, с оглед на цялостното здравословно състояние на болния човек - химиотерапия, лъчелечение, неврохирургическа интервенция, ресоциализация и рехабилитация.