Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Беллахарт ООД

Град гр.Самоков
Адрес ул. Македония; гр. Самоков
Телефон +359 888 99 36 36
E-Mail bellapaper@abv.bg
Website http://bellahart.eu/
Факс
Беллахарт ООД

 

 Беллахарт ООД е основана през 1997г.. Фирмата работи с най-съвременни технологии в областта на производството и търговията с тоалетна хартия. Освен това разполага с база , която позволява не само да се изработва, а и да се съхранява произведената продукция.
 Беллахарт ООД е компания, чиято дейност е съсредоточена върху производство на различни продукти: индустриална хартия, тоалетна хартия, салфетки, домакинска хартия, медицински чаршафи- каширани, амбалажна хартия- каширана, еднократни покривки за маса- каширани, кърпи за ръце и др.
 Беллахарт ООД е лидер в производството на професионални консумативи и тоалетна хартия на българския пазар, и заема основен дял от него. Продукти на фирмата бихте могли да откриете в страни като Гърция, Турция, Македония, Румъния, Германия, Сърбия и други.
 От технологична гледна точка, Беллахарт ООД е сред най- добрите в България и именно това определя високото качество на произвежданите продукти, а също и подобренията в техния състав, така че клиентите ни да остават наистина доволни.
 Разположена в град Самоков, България, Беллахарт ООД произвежда продукти от най-висококачествена целулоза. Заема територия от около 5 000 м., като тук се включват, производствени помещения, помещения с готова продукция, складове за суровини и офиси.

 

Ключови думи :