Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Био продукция от малини - ЗП Радостин Стойчев

Град Самоков
Адрес кв. Самоково, бл. 32, вх. А, ет. 1, ап. 1 Самоков
Телефон +359 888 788 702
E-Mail rstoychev@dir.bg
Website
Факс
Био продукция от малини - ЗП Радостин Стойчев
 

Радостин Стойчев е фирма от Самоков, която специализира в отглеждането на био плодове, и най-вече в отглеждането на биологични малини. Те се различават от другите плодове на пазара, защото във фермата, с която разполата Радостин Стойчев, не се използват пестициди, генно модифицирани съставки и химически торове.

Преработената продукция се замразява като готов продукт (SOU замразени малини). Разфасовките са по 10 кг, опаковани в кашони.

малини

Био малините са със силен аромат, растат в екологично чиста среда и се отглеждат по био методи, които фирмата непрекъснато усъвършенства, за да може да постигне по-високо качество на продукцията, но същевременно да щади околната среда. Селектират се специални сортове разсад, а за насажденията се грижат специалисти, които използват съвременни инструменти и техника за правилно отглеждане на продукцията.

Био фермата на ЗП Радостин Стойчев в Самоков разполага с USDA сертификат и работи по правилата на Европейския съюз за био земеделие.

Органичното земеделие се развива все повече в България, защото се увеличава търсенето на био продукти, отгледани по методи, които не включват вредни вещества и се съобразяват с екологичните изисквания.

Радостин Стойчев е биопроизводител, който използва именно такива методи при отглеждането на био малини, и е член на Българската асоциация за био продукти.