Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Сандански

Хотел в град Сандански - хотел "Анели"
Хотел „Анели”се намирана на уникално, комуникативно място в идеалния център на град Сандански. Град Сандански е курорт с международна известност: една от двете точки в света с наситеност на кислород във въздуха с 3% над обичайната. Град Сандански е място, където можете да съчетаете идеално полезното с приятното: чистотата на въздуха, средиземноморския климат, красотата на природата. Градът е изходна точка за пътуване. В близост до Сандански са разположени град Мелник - най-малкият град в България и Роженският манастир. На 12 километра от града..
Семена, торове, препарати, винария Сандански - Агрофарм ЕООД
Фирма "Агрофарм" ЕООД град Сандански предлага всичко необходимо за земеделските производители - семена, торове, препарати, селскостопанска техника. За производителите на вино се предлага пълно оборудване - винария. Официален дистрибутор на Timac Agro за Югозападна България   ..
Личен лекар в Сандански - доктор Юлка Ребреева
Доктор Юлка Ребреева практикува като личен лекар в град Сандански. Доктор Ребреева предлага следните медицински услуги: -Профилактични прегледи за намаляване на риска от различни заболявания при деца и възрастни; -Издаване на медицинско направление за специалист при необходимост; -Диагностика и лечение; -Имунизации, ваксинации; -Мониторинг на физическото и психично здраве на децата; Доктор Юлка Ребреева ще Ви консултира при различни оплаквания и ще Ви осигури професионална медицинска грижа.   ..
Балнеолечение, физиотерапия, хидротерапия в Сандански
"Специализирани болници за рехабилитация-Национален комплекс” ЕАД ("СБР-НК" ЕАД) е лидер във физикалната и рехабилитационна медицина, използващ утвърдени медицински стандарти в съчетание с природни ресурси. Дружеството е без аналог в системата на здравеопазването в Република България, в състава на което влизат 13 специализирани болници за рехабилитация, разположени на територията на цялата страна в утвърдени балнеолечебни курорти. "СБР-НК" ЕАД предлага богата гама от физиотерапевтични и рехабилитационни методи в своите специализирани болници. Използват се природни и лечебни фактор..
Стоматолог в Сандански - д-р Димитър Стаменов
Д-р Димитър Стаменов е специалист в областта на денталната медицина и практикува на територията на град Сандански. Зъболекарският кабинет на Д-р Димитър Стаменов в град Сандански се намира на адрес: бул. Свобода №2, етаж 2, кабинет №25. За контакти и информация, позвънете на следните телефони: +359 889 503 872 и +359 746 27 098. Зъболекарски услуги предлагани от д-р Стаменов: -профилактични прегледи за превенция на заболявания на зъбите; -консултации относно оралната хигиена; -лечение на кариеси; -лечение на кариесни усложнения; -лечение на п..
Ремонт на автомобили - Автосервиз Дани
Ремонт на автомобили - Автосервиз Дани   Автосервиз Дани се намира в град Сандански и предлага качествен ремонт на автомобили и камиони - ремонт на ходова част, ремонт на двигатели, реглаж на преден и заден мост, монтаж и дeмонтаж на гуми, продажба на нови автогуми, изправяне на джанти и други. Автосервиз Дани гарантира бързина при извършването на автосервизните услуги за цялата гама от дейности по техническото обслужване и ремонта на леки, лекотоварни и товарни моторни превозни средства. Фирмата гарантира бързина при извършван..
Застраховки - Застрахователен брокер Рос Инс
Български бизнес каталог представя: Рос Инс е лицензиран застрахователен брокер, който предлага всички видове застраховки на водещите застрахователни компании в България:   Автомобилни застраховки, свързани с използването на леки автомобили - Каско, Гражданска отговорност, Зелена карта Транспортни застраховки, свързани с използването на товарни автомобили - Карго, CMR Застраховки свързани с превозване на товари Имуществени застраховки - Домашно имущество, Индустриален пожар Злополука ..
Строителство, Строителна фирма Монолит 21 - Андонов и Захов
  Строителна фирма Монолит - 21 - Андонов и Захов ООД е създадена с цел да предложи на пазар на строителството завършени инженерингови продукти. Строителната фирма предлага цялостно изпълнение на строителните обекти, включително изграждане на инженерингова инфраструктура. Фирмата извършва всички видове СМР – основни (изкопни, кофражи, армировъчни, бетонови, зидарии), довършителни работи, вътрешни и външни ВиК мрежи и електроинсталации. В своята дейност проучваме и използваме най-съвременните строителни материали. Строителна фирма Монолит - 21 - Андонов и За..
Търговия с отоплителна техника - Екоенергия 64 ЕООД
  Екоенергия 64 ЕООД е дружество със седалище град Сандански, чиято основна дейност е свързана с търговия на дребно и едро с отоплителна техника за бита. Фирмата осигурява на своите клиенти надеждност на услугите, коректност и достъпни цени. Екоенергия 64 ЕООД предлага: Търговия с фотоволтаични системи и слънчеви бойлери Монтаж на слънчеви бойлери Монтаж на фотоволтаични системи Търговия със слънчеви системи Занимава се също така с отопление с печки..
Ветеринарна амбулатория Д-р Толев - Сандански
  Ветеринарната амбулатория „Д-р Толев” предлага професионална ветеринарна грижа за Вашите любимци. Екипът е съставен от специалисти ветеринари, които се отнасят с внимание към животните и се стремят да им осигурят най-доброто и ефективно лечение. Услуги: Консултации Профилактика Хирургия Паразитология Подстригване на кучета и котки Подрязване на нокти и зъби Имунизации и ваксини Апаратура за изследвания Във ветеринарна амбулатори..