Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Свиленград

Продажба на велосипеди, мотопеди и резервни части Спринг Т
Фирма Спринг-Т ООД е с основна дейност продажба, гаранционна поддръжка и сервиз на велосипеди, както и внос и продажба на едро на части и аксесоари за велосипеди.  Спринг-Т разполага с 3 магазина, които се намират в: -Град София, кв.Красна Поляна 22А; -Град Свиленград, Комплекс АВТОГАРА; -Град Елхово, Търговска част на Комплекс Яница.  Спринг-Т ООД, град Свиленград е дилър на марките велосипеди - ДРАГ, СПРИНТ и ЛИДЕР, КРОС И ВИВЕЛО.  Също така Сринг-Т извършва продажба на нови мотопеди на фирмите: KEEWAY, FUSIONE, SYM, HULIG..
Месо и месни продукти МПП ЕТ Ангел Сарандиев
  МПП ЕТ Ангел Сарандиев е месопреработвателно предприятие, занимаващо се с производството на месо и месни продукти - месни заготовки, разфасофки, малотрайни колбаси, трайни колбаси и сурово сушени колбаси. Продуктите с марка Сарандиев са около 30 вида. Те са с гарантирано качество, а при технологията на производство се използват нови и стари традиционни български рецепти за постигане на автентичен български вкус. Продуктите на МПП ЕТ Ангел Сарандиев са познати в цяла България. Организацията осъществява непрекъсната и активн..
МБАЛ - Свиленград ЕООД
  “Многопрофилна болница за активно лечение” - Свиленград ЕООД приема пациенти от общините Свиленград, Ивайловград, Тополовград и Любимец за лечение на остри заболявания, хронични заболявания, хирургични операции, родилна помощ. МБАЛ - Свиленград ЕООД осигурява 120 легла и разполага с екип от специалисти в различни направления на медицината, които се грижат ефективно за здравето на своите пациенти. Вътрешно отделение - разполага с кабинет за консултации, ендоскопски кабинет, стацонар с 31 легла, кардиологичен, пулмологичен, гас..