Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

МБАЛ - Свиленград ЕООД

Град Свиленград
Адрес ул. Сан Стефано 1 Свиленград
Телефон +359 379/ 74073; +359 888 490 278;
E-Mail
Website http://mbalsvilengrad.com/
Факс +359 379/ 71534
МБАЛ - Свиленград ЕООД
 

“Многопрофилна болница за активно лечение” - Свиленград ЕООД приема пациенти от общините Свиленград, Ивайловград, Тополовград и Любимец за лечение на остри заболявания, хронични заболявания, хирургични операции, родилна помощ.

МБАЛ - Свиленград ЕООД осигурява 120 легла и разполага с екип от специалисти в различни направления на медицината, които се грижат ефективно за здравето на своите пациенти.

МБАЛ - Свиленград ЕООД

  • Вътрешно отделение - разполага с кабинет за консултации, ендоскопски кабинет, стацонар с 31 легла, кардиологичен, пулмологичен, гастроентерологичен и интензивен сектор. Отделението е оборудвано с апаратура за велоергометрия, ехография, ехокардиография, изследване на дишането, ректоскоп, фиброколоноскоп, фиброгастроскоп и затова предлага качествена диагностика и лечение на пациенти с белодробни, сърдечно-съдови, стомашно-чревни и други вътрешни заболявания.
  • Хирургично отделение - разполага с асептична и септична операционна зала, стационара с 15 легла, сектор за интензивно лечение и сектор за детска хирургия. Отделението е модерно оборудвано, за да може да предостави най-добрата диагностика на пациентите. Приема за лечение спешни случаи, както и пациенти за операции на жлъчка, апендицит, заболявания на стомаха, хернии, черепно-мозъчни травми, изгаряния и други.
  • Педиатрично отделение - има сектор за интензивно лечение и сектор за кърмачета, оборудвано е с биомонитори, ЕКГ, реанимационен комплект, аспирационна помпа и др. Приема пациенти до 18 години за лечение на всички болести от областта на педиатрията.
  • Неврологично отделение - разполага със стационар с 20 легла, биомонитори, електроенцефалограф, пулсов доплеров сонограф, ЕКГ, електромиограф. Лечение на болести на централната и периферната нервна система.
  • Акушеро-гинекологично отделение - стационар с 18 легла, родилен, неонатологичен, гинекологичен сектор и кабинет за прекъсване на бременност. Отделението е оборудвано с инкубатор, фетален монитор, ехограф, инфузионни помпи, ЕКГ и други. Приема пациенти за лечение на гинекологични заболявания, раждане, аборти, хирургични операции и т.н.
  • Отделение по хемодиализа - кабинет за консултации с пациенти в преддиализен стадий, хемодиализна зала, манипулационна. Оборудване - седем хемодиализни апарата, водоочистваща система и всичко необходимо за извършване на хемодиализа.
  • Отделение за интензивно лечение и анестезия - разполага с шест легла, манипулационна, пост за наблюдение, респиратори, ЕКГ, дефибрилатор и др.
  • Отделение по образна диагностика - рентгенова лаборатория, кабинети по ехографска диагностика, по конвенционална рентгенова диагностика, компютърна томография, мамографски кабинет. Отделението е оборудвано с най-съвременни технологии за ренгенова диагностика.
  • Микробиологична, клинична и патопсихологична лаборатория
  • Аптека

МБАЛ - Свиленград ЕООД

 

 

Ключови думи :