Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Месо и месни продукти МПП ЕТ Ангел Сарандиев

Град Свиленград
Адрес ул. Текстил 14 Свиленград
Телефон +359 379/ 71114; +359 379/ 71418
E-Mail novoto_as@abv.bg
Website http://www.sarandiev.hit.bg/
Факс +359 888 874 752
Месо и месни продукти МПП ЕТ Ангел Сарандиев
 

МПП ЕТ Ангел Сарандиев е месопреработвателно предприятие, занимаващо се с производството на месо и месни продукти - месни заготовки, разфасофки, малотрайни колбаси, трайни колбаси и сурово сушени колбаси.

Месо и месни продукти МПП ЕТ Ангел Сарандиев

Продуктите с марка Сарандиев са около 30 вида.

Те са с гарантирано качество, а при технологията на производство се използват нови и стари традиционни български рецепти за постигане на автентичен български вкус.

Продуктите на МПП ЕТ Ангел Сарандиев са познати в цяла България. Организацията осъществява непрекъсната и активна рекламна дейност за популяризиране на месото и месните продукти в цяла България.

Производител на месо и месни продукти

МПП ЕТ Ангел Сарандиев - гр. Свиленград е организация, работеща вече 12 години като производител на месо и месни продукти от червени меса.

Първият цех на месопреработвателното предприятие е открит през 1994г. - като транжорна с магазин за продажба на мляно месо, месни заготовки и разфасовки.

Месо и месни продукти МПП ЕТ Ангел Сарандиев

Новото предприятие за месо и месни продукти е построено през 2005г. и пуснато в експлоатация 2006 г.

Днес месопроизводител ЕТ Ангел Сарандиев работи в модерна и изцяло обновена сграда, отговаряща на всички изисквания за преработка на месо и производство на изделия от месо.

Месопреработвателната фирма разполага с машини и съоръжения последно поколение, осигуряващи постоянен капацитет на производство.

Предприятието разполага със съвременно складово, производствено и опаковъчно оборудване, осигуряващо необходимото качество и безопасност на храните.

Използва собствени специализирани автомобили, оборудвани с хладилна техника за доставка на месото и месните продукти до клиента.

Персоналът на МПП ЕТ Ангел Сарандиев е високо квалифициран и работи за продължаване на традицията и непрекъснато развитие на организацията за производство на месо и месни изделия.