Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Свищов

Дерматолог в Свищов - д-р Нина Липанова
Доктор Нина Липанова е специалист по дерматология и венерология, и естетична дерматология. Приема пациенти в град Свищов, на улица "Петър Ангелов" 1 (бивша поликлиника)- понеделник, вторник, сряда и петък от 9:00 до 13:00 часа. Можете да я посетите и в МЦ "Медияна" град Павликени - всеки четвъртък от 8:00 до 12:00 часа. Доктор Липанова извършва естетични процедури само след предварителна уговорка по телефона! Лекарят подхожда с индивидуално отношение към всеки свой пациент. Можете да се доверите на професионализма на доктор Нина Липанова при всякакви проблеми в об..
Mебели и обзавеждане за жилища и хотели Свищов
Мебелна фирма ЕТ Теди - Жан Паришев предлага мебели и обзавеждане за жилища и хотели - кухни, дневни, спални, детски стаи, гардероби и скринове и др. -Кухни и кухненско обзавеждане -Дневни и мебели за хола и всекидневната -Спални и легла -Детски стаи и детско обзавеждане -Гардероби и скринове -Други мебели и обзавеждане ЕТ Теди - Жан Паришев работи от 1995 г. и има богат опит в производството и монтажа на мебели за цялостно хотелско обзавеждане, както и комплексни решения за обзавеждане на апартаменти по българското черноморие. ЕТ Теди - Жан Паришев се..
Производство на рози - гол корен, пакетирани, в контейнер Iris Day
     ris Day се занимава с производство на рози (гол корен, пакетирани, в контейнер) от 1965 г. и е вече добре позната марка за любителите на розата. Фирмата производител на рози разполага с показна градина, която е отворена за посетители и клиенти през месеците от май до октомври и е единственото място в България, където бихте могли да видите над 100 различни сорта рози на едно място. Производство на рози - гол корен, пакетирани, в контейнер Търговия с контейнерни рози на територията на България и Европа. За поръчки на рози - +359 879 485 166 Производс..
Нотариус от Свищов - Иванка Ангелова (295)
Иванка Ангелова е нотариус с район на действие Свищов. Записана е под №295 в Нотариалната камара на Република България. В нотариалната й кантора се приемат клиенти за правни консултации, заверка на документи и всички дейности, които влизат в задълженията на нотариусите. Част от предлаганите нотариални услуги са изготвяне на пълномощни, сделки за МПС или недвижимо имущество, съхранение на завещания и т.н. Нотариус Иванка Ангелова гарантира пълна конфиденциалност в процеса на работата си.   ..
Мебели и обзавеждане по поръчка Марбо 08 ЕООД
  Мебелна фирма Марбо 08 ЕООД произвежда мебели и обзавеждане по поръчка от ПДЧ и MDF. Марбо 08 ЕООД проектира, произвежда, доставя и монтира следните видове мебели по поръчка обзавеждане със съвременен дизайн и функционалност за дневна Мебели и обзавеждане по поръчка за кухня Мебели и обзавеждане за спалня Мебели и обзавеждане по поръчка за детска стая Поръчкови мебели за антре Хотелско обзавеждане по индивидуален дизайн Мебели за детски гарадини и обзавеж..