Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Клиника Акта Медика Севлиево

Град Севлиево
Адрес ул. Никола Петков 60 Севлиево
Телефон +359 675/ 345 02
E-Mail info@aktamedika.org
Website http://www.aktamedika.org/
Факс
Клиника Акта Медика Севлиево
 

Клиника Акта Медика, Севлиево е различното лечебно заведение.

Клиника Акта Медика, Севлиево предлага диагностика, консултации, амбулаторни прегледи, болнично лечение, клинични проучвания и изследвания, медицински услуги за чуждестранни пациенти, естетична медицина, превантивна медицина и др.

Клиника Акта Медика, Севлиево работи много фокусирано върху качеството, което постигаме чрез професионализма на медицинския персонал, работещи в АКТА МЕДИКА и усъвършенстване на процесите на здравно обслужване. Ние сме единственото лечебно заведение в България, което е стартирало международна акредитация пo световните стандарти в здравеопазването за сигурност и безопасност на пациента на Joint Commission International.

Клиника Акта Медика, Севлиево

2000 г. - Клиника Акта Медика, Севлиево започва дейността си с началото на здравната реформа в България. През периода 2000 до сега непрекъснато се разширява пакета от предлагани медицински услуги. Отваря врати Групова практика Акта Медика. Отваря врати Медицински център и Клинична лаборатория Акта Медика.

2003 г. - Стартира дейността на Специализирана болница за активно лечение Акта Медика, която фокусирано развива еднодневната хирургия и ортопедия.

2004 г. - Групова практика Акта Медика е акредитирана и призната от Министерство на здравеопазването, като пилотна практика за обучение на лекарите по специалност Обща медицина.

2005 г. - Пререгистрация на Медицински център Акта Медика в Диагностично-консултативен център. Разширяване на обхвата на предлаганите специализирани медицински услуги, пакета от клинико-лабораторни и рентгенологични изследвания.

2007 г. - Отваря врати Многопрофилна болница за активно лечение Акта Медика с отделения по Хирургия, Ортопедия, Гинекология, Педиатрия и Вътрешни болести.

2008 г. - ДКЦ и МБАЛ Акта Медика получават акредитация от Министерство на здравеопазването.

2009 г. - Стартира дейността на Център за клинични проучвания.

2010 г. - Стартира прилагането на уникален метод в областта на урогинекологията, чрез имплантация на клетки от мускулно-скелетна тъкан при жени, страдащи от стрес уринарна инконтиненция. Акта Медика отбелязва 10 годишнината от създаването си с празничен коктейл.

2011 г. - Стартира процес на международна акредитация по стандартите за качество, сигурност и безопасност на пациентите на JOINT COMMISSION INTERNATIONAL. МБАЛ Акта Медика разкрива отделения по Анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) и УНГ. Отваря врати Център по естетична медицина.

2012 г. - МБАЛ Акта Медика разкрива структура по Урология към Хирургично отделение. Лечебните заведения са оценени с 5 звезди.

Клиника Акта Медика за пациенти

 • 24 часа личен лекар - Консултация по телефон, Преглед в амбулатория, Посещение в дома
 • Диагностика - Висококвалифициран персонал, Съвременна апаратура, Индивидуална грижа за всеки пациент
 • Болнично лечение - Първокласно медицинско обслужване, Висок професионализъм, Високотехнологично оборудване
 • Клинични проучвания - Достъп до нови средства и методи на лечение, Активно наблюдение на здравословното Ви състояние

Клиника Акта Медика за чуждестранни пациенти

Клиника Акта Медика предлага медицинските си услуги на пациенти от чужбина. В момента сме в процес на акредитация по международните стандарти за качество в здравеопазването на Joint Commission International – световен лидер в сертифицирането и акредитирането на лечебни заведения. Въвели сме международните цели за безопасност на пациентите.

Клиника Акта Медика, Севлиево

Нашият екип от професионални лекари може да окаже огромна помощ при диагностиката на даден проблем или лечение на състояния, които изискват минимални инвазивни (ендоскопски) или отворени операции на корема, гинекологични проблеми, ортопедия, включително смяна на колянна или тазобедрена кост, ин-витро оплождане и диагностика на проблеми с плодовитостта.

Имаме добри резултати при прилагане на съвременни техники в лечението на различни заболявания. Нашата клиника има богат опит в артроскопски операции на скъсани сухожилия на коляното, корекция на вагинален пролапс, корекции на женска инконтиненция, ендоскопско отстраняване на жлъчния мехур, операции на херния.

Някои здравни осигуровки биха покрили планово лечение в нашата клиника, по-голямата част биха покрили спешна помощ – за повече информация се свържете с Вашата застрахователна компания за проверка на услугите.

Това лечение може да бъде предоставено на разумна цена и с много висок стандарт на грижи. Причините за избора да се пътува в чужбина за медицинско лечение могат да бъдат различни за всеки, но то е съпроводено с дълго чакане във Великобритания, или пък с високи разходи в частни болници в Европа или САЩ, затова не е чудно, че все повече пациенти предпочитат да се възползват от леснодостъпно и висококачествено частно здравеопазване в чужбина, спестявайки хиляди.

Екипът на Клиника Акта Медика, Севлиево може да съдейства за плануване на Вашето пътуване, престоите в хотели и разглеждането на забележителности преди или след медицинските грижи. Съчетанието от посещение на исторически места в България или интересни паметници от една страна, и медицинско лечение от друга, може да се окаже изгодно решение.

Клиника Акта Медика - Естетична медицина

Център по естетична дерматология Акта Медика предлага широк спектър от медицински услуги и разполага с високотехнологична апаратура от последно поколение. Всички процедури са безопасни, безболезнени и се извършват от високо специализиран екип от професионалисти.

Клиника Акта Медика, Севлиево

 • ELOS-епилация - ELOS-технологията е първата и единствена в света, която представлява комбинация от енергии с цел ефикасно и безопасно премахване на нежеланото окосмяване за всякакъв тип и тон кожа и косъм.
 • ELOS-неоперативен лифтинг - ELOS – неоперативен лифтинг е високотехнологична естетична процедура, с помощта на която се стяга, тонизира и заздравява отпуснатата кожа. Третират се бръчките посредством комбинацията на ELOS от инфрачервена оптична енергия и биполярна радиочестота. Постига се значително, при това незабавно удовлетворяване на пациента, съпроводено с усещане за изключителен комфорт.
 • ELOS-подмладяване на кожата - Същността на подмладяването се състои в стимулацията на процеса на образуване на колаген и еластин, които се произвеждат в дълбоките слоеве на кожата. Това е най-ефективната методика за подмладяване и неоперативно изглаждане на лице, гърди, клепачи, чело, скули.
 • ELOS-терапия на капиляри и венозни разширения - ELOS - технологията е първата и единствената в света, която представлява комбинация от енергии с цел ефикасно и безопасно премахване на видимите венозни разширения по лицето и краката.

Антицелулитна терапия с VelaSmooth - VelaSmooth е ефективно и безболезнено нехирургично медицинско решение за отслабване и aнтицелулитна терапия. Представлява революционна ELOS комбинация от би-полярна радиочестота, инфрачервена светлинна енергия, вакуум и механичен масаж. Лекото затопляне осигурява безопасно, ефективно и бързо лечение. Вакуумът и специално конструираните валяци за механичен масаж изглаждат кожата. Крайният резултат е увеличаване метаболизма на акумулираната енергия, увеличаване на лимфния дренаж и намаляване размера на действителните мастни клетки и мастни депа. Постепенно се изглажда повърхността на кожата с осезаемо намаляване на целулита, оформя се и едновременно с това се намалява обиколката на третираната зона.

Клиника Акта Медика, Севлиево

Ботокс - Инжектирането на ботокс е безспорно най-добрият нехирургичен метод за третиране на мимически бръчки в областта на лицето. Ботулиновият токсин парализира временно третираните лицеви мускули, прави невъзможно съкращаването им или частично намалява силата на съкращаване за известен период от време и така профилактира образуването на нови и задълбочаването на вече съществуващите бръчки. Според най-новите проучвания на медицината разреденият ботулинов токсин, който се инжектира в бръчките, се разгражда без неблагоприятни последици за организма. Няма ограничение на процедурите с ботокс. Може да ги правите цял живот, но не е препоръчително да си инжектирате токсина на едно и също място, повече от два пъти в годината.

Дерматоскопия - Дерматоскопията е метод, с помощта на който се прави детайлен оглед на повърхностните слоеве на кожата и диагностика на всички видове кожни пигментни образувания – бенки, лунички, слънчеви петна и др. Спомага за навременната диагностика на рака на кожата и профилактиката му.

Лечение на акне - Акнето е сред най-разпространените кожни заболявания и е сериозен медицински проблем не само на тийнейджърите, но и на много възрастни. Причинява се единствено от бактерии на самия носител, т.е. не е заразно заболяване. Акнето възниква основно на местата, където има най-голям брой мастни жлези: лицето, раменете, гърба и гърдите.

Мезотерапия - Мезотерапията представлява серия от микроинжекции, чрез които се инжектират различни коктейли“ от традиционни или хомеопатични медикаменти, витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина, въглероден двуокис и др. Инжектирането на продуктите става ръчно или със специални пистолети. Прилага се при третирането на целулит, локализирани мастни натрупвания, стрии, хидратиране, стягане и лифтинг на кожата на лицето и тялото, третиране на бръчки, подмладяване кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете и др.

Радиочестотна липосукция - Един от най-новите методи за липосукция е радиочестотната липосукция, също познат като RFAL™ (Radio - Frequency Assisted Liposuction) или BodyTite, коeто е името на производителите за техниката. Радиочестотата въздейства чрез използването на прецизно регулирана радио вълна, генерираща топлинна енергия, която топи мастните клетки едновременно с изсмукването им.

Хиалуронови филъри - Дермалните филъри са вещества от естествен или синтетичен произход, направени за инжектиране в кожата с цел попълване на бръчки, оформяне контура на лицето, придаване обем на устните и корекция на различни дефекти по лицето.

Химически пилинг - Химическият пилинг включва поредица от процедури, които целят излющване на повърхностния слой на епидермиса за подобряване регенериращите процеси в кожата, нейната еластичност и хидратация. В същото време намалява малките бръчки, отстранява дефектите по кожата, свива порите и изравнява цвета на кожата. Прилага се както за подобряване структурата на кожата при борбата с нейното стареене, така и при акне, мелазма, хлоазма (хиперпигментации). Стимулира клетъчната регенерация, синтеза на колаген и еластин, възстановява естественото ниво на хидратация, регулира прекомерната мастна секреция.

Клиника Акта Медика за общопрактикуващи лекари

 • Програма на сътрудничество - Групова практика Акта Медика успя през изминалите шест години да изгради партньорска мрежа с колеги на база създаване на среда за споделено учене и обмяна на опит.
 • Реализация на сътрудничеството - Чрез Център за дистанционно обучение Акта Медика. Центърът за дистанционно обучение е създаден през 2006 година след като Групова практика Акта Медика получава акредитация като база за следдипломно обучение и квалификация на студенти и специализанти по Обща медицина.
 • Цел на Център за дистанционно обучение Акта Медика - Ние целим, чрез Центърът за Дистанционно Обучение да предоставим възможност на лекарите да имат достъп до съвременно, интерактивно обучение и най-вече да създадат мрежа от контакти, за да обсъждат нерешени проблеми или усложнения на пациенти. Участието в организираните от нас обучения дава директен достъп на обучаваните до хабилитирани преподаватели в една неформална среда, в която с лекота и без бариери те могат свободно да дискутират проблеми по съответното заболяване и при необходимост в бъдеще да насочват на базата на личен контакт своите пациенти за консултация и лечение на по-високо и специализирано ниво.

Клиника Акта Медика, Севлиево

Клиника Акта Медика за корпоративни клиенти

В ДКЦ Акта Медика се поставя акцент върху превенцията и профилактиката на социално значимите заболявания – сърдечно-съдови, онкологични, диабет и метаболитни болести.

Центърът по превантивна медицина на ДКЦ Акта Медика е изграден с основната задача да осигури възможността на здравите хора и организирани групи да проведат своите профилактични прегледи /годишни и по желание/ в уютна и спокойна атмосфера.

Кабинетите на различните медицински специалности – Вътрешни болести, Кардиология, Ендокринология, Неврология, Урология, Акушерогинекология, Офталмология, Оториноларингология, Хирургия и др. - са на едно място, което е в името на удобството на пациента и модерната визия за обслужване в един център.

 

 

Ключови думи :