Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителни дейности - Солит Строй ЕООД

Град Севлиево
Адрес Севлиево
Телефон +359 885 342 813; +359 887 315 440
E-Mail
Website
Факс
Строителни дейности - Солит Строй ЕООД
 

Солит Строй ЕООД извършва строителни дейности на територията на град Севлиево от 2009 година насам. Компанията предлага многообразни строителни услуги, специализира в ремонт на покриви и приема различни по обем и сложност проекти.

Строителните материали, които използва Солит Строй ЕООД са с най-високо качество, доставка от утвърдени в бранша фирми от страната и чужбина. Строителните услуги, които предлага фирмата са в три основни направления:

строителни дейности

  • Ремонт на покриви – проектиране и изграждане на покриви, ремонтиране на покриви на къщи, гаражи, вили, промишлени сгради, селскостопански постройки, хидроизолация на комини, асансьори, бордове и др. 
  • Вътрешни ремонти – Ел, отопление, вентилация, ВиК, фаянс, паркет, теракота, боядисване, зидане, шпакловка, настилки и др.
  • Строителство – грубо строителство, изкопи, Ел, ВиК, дограма, вентилация, отопление, зидане, изграждане, арматура, фаянс, облицовка и др.

Името на Солит Строй ЕООД се е превърнало в синоним на коректни бизнес отношения, тъй като през годините, клиентите на компанията са се убедили в професионализма на екипа и в качеството на строителните услуги и на строителните материали, които предлагаме.

Ако имате нужда от вътрешен ремонт, строителство или ремонт на покрив – винаги можете да разчитате на фирмата от Севлиево Солит Строй ЕООД!

За всякакъв вид консултации и срещи – потърсете ни на следните телефони: +359 885 342 813 и +359 887 315 440.