Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Семеен хотел Дарлинг Банкя

Град Банкя
Адрес ул. Москва 22 Банкя
Телефон +359 2/ 992 787; +359 888 237 837
E-Mail darling_bankya@abv.bg
Website http://www.darling-bankya.com/
Факс
Семеен хотел Дарлинг  Банкя
 

 

Семеен хотел Дарлинг, Банкя е предпочитано място за семейна почивка, бизнес пътувания, балнеолечение и приятни изживявания. Подходящ е и за туризъм, планински туризъм, ваканции, екскурзии, отдих и отмора. Семеен хотел Дарлинг, Банкя

Семеен хотел Дарлинг се намира в малкия живописен град Банкя, разположен само на 17 км от София в подножието на Люлин планина. Недалеч от шумната и замърсена столица, хотелът предлага спокойствие, чист въздух и отлични условия за отмора, възстановяване и туризъм. Близостта на Семеен хотел Дарлинг, Банкя до София, както и добре поддържаните и разнообразни транспортни връзки дават възможност за бърз и безпроблемен достъп до столицата по всяко време. Настаняване в Семеен хотел Дарлинг, Банкя Семеен хотел Дарлинг, Банкя е открит през 1992 година и разполага с 12 стаи за настаняване и нощувки. Стилното обзавеждане на хотела предлага индивидуален интериор на всяка отделна стая.

Удобства Семеен хотел Дарлинг, Банкя:

- Локално отопление,

-безплатен безжичен интернет,

-кабелна телевизия,

-собствени санитарни възли за всяка стая,

-безплатен паркинг са само част от предлаганите удобства.

На разположение на гостите на Семеен хотел Дарлинг, Банкя е кафе-аперитив с прекрасна лятна градина с 80 места, работещи целодневно.

Цени за настаняване в Семеен хотел Дарлинг, Банкя Семеен хотел Дарлинг, Банкя

Цена за настаняване в единична стая - 30 лв.

Цена за настаняване в двойна стая - 40 лв.

Цена за настаняване в двойна стая лукс - 50 лв.

Цена за настаняване в двойна стая с хидромасажна вана- 65 лв.

Град Банкя, където е ситуиран Семеен хотел Дарлинг, е известен с лековитите си минерални извори и е утвърден балнеолечебен курорт, наложил се с годините като национален център за рехабилитация и профилактика на сърдечно-съдови заболявания. Разположен сред много зеленина и с доста слънчеви дни, с характерен лек планински бриз, богат на отрицателни йони и фоноциди, с лековити минерални извори - дадености, които го определят като престижен национален и международен курорт, своеобразен екологичен резерват.

В град Банкя ще откриете разнообразни паметници на културата, храмове, тенис-комплекс, националния хиподрум, минералния плаж и близостта до Люлин планина предизвикват интереса и предлагат забавления на многобройните гости на града.