Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Слѝвен

Центрове за клетъчно прочистване „БИОМЕДИС”
ПЪЛНО ПРОЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО С МЕТОДИ НА БИОРЕЗОНАНСНА МЕДИЦИНА - БИОРЕЗОНАНС И ПЕПТИДНИ БИОРЕГУЛАТОРИ. Програмите за клетъчно прочистване се извършват с биорезонансна апаратура и са базирани на изследвания на д-р Райф, д-р Хулда Кларк, д-р Фол, руски, европейски и американски институти, както и авторски разработки. Пептидните биорегулатори My Real Way са нова генерация пептиди за пиене. За разлика от пептидите на Хавинсон, които са еднокомпонентни (съдържат само специфичен пептид), пептидните биорегулатори на MyRealWay са многокомпонентни и освен органо-специфичен пепти..
Дерматолог в Сливен - доктор Мая Миланова
Доктор Мая Миланова е специалист по дерматология и венерология, и естетична дерматология. Приема пациенти в кабинета си по естетична дерматология, на адрес: бул. "Хаджи Димитър" 41, А, ет. 1, каб. 2. За ефективното лечение на своите пациенти, доктор Миланова разчита както на годините практически опит, така и на модерното оборудване в дерматологичния си кабинет, което ú помага да диагностицира правилно заболяването и да приложи най-доброто лечение. Можете да се свържете с доктор Миланова на телефони: 0888 68 55 61 / 0899 23 04 35, или да посетите кабинета по естетична..
Специалист патолог в Сливен - доктор Йордан Стойков
Доктор Йордан Стойков е специалист по обща, килинична и цитологична патология и практикува в град Сливен. За да сте сигурни, че получавате най-добрата диагностика и лечение, обърнете се към специалиста доктор Йордан Стойков. Той ще използва своя богат клиничен опит и задълбочени познания в областта на патологията и ще Ви предложи качествена и полезна консултация.   ..
Акушер - гинеколог в Сливен - доктор Здравко Пенков
Доктор Здравко Пенков е лекар акушер-гинеколог. Практикува в град Сливен във II-ро ДКЦ –етаж 5, кабинет 1. В своя кабинет доктор Пенков извършва следните медицински услуги: -прегледи; -женска консултация; -ехография   ..
Зърнени растения, производство на маслодайни семена  Сливен
Семп ЕООД се занимава с производство и реализация на селскостопанска продукция. Основната дейност на земеделския производител е отглеждане на зърнени растения и производство на маслодайни семена. Земеделските култури, които Семп ЕООД оглежда са: -зърнено-житни култури - пшеница, царевица -маслодайни култури - слънчоглед, рапица -зърнено -фуражни култури - ечемик В сферата на отглеждането на зърнени растения и производството на маслодайни семена Семп ЕООД спазва всички изисквания,по отношение на: -Обработка на почвата -Торене -Сеитба -Рас..
Машини, Съоръжения, Резервни части Про Машинъри ООД
Про Машинъри ООД е създадена през 1967година и е с основна дейност производство на резервни части за текстилната промишленост, машини и съоръжения за мелници, фуражни заводи и хлебозаводи с марка Силтех и Мефума. Про Машинъри ООД разполага с цифрово програмни машини за разкрой на листови заготовки. Асортиментната структура на фирмата е гъвкава и се променя постоянно в зависимост от пазарната конюнктура. Фирмата произвежда изделия с марка Мефума, като част от тях са: елеватори, глава за елеватор, пета за елеватор, тръби за елеватори (всички разновидности) редлери, обтяжна станция за редлер, ..
Добив и търговия с дървесина Йълмаз АУ ЕООД
  Йълмаз АУ ЕООД е с основна дейност добив и търговия с дървесина - специализирана е в добива на дървесина от най-високо качество.     Йълмаз АУ ЕООД развива своята дейност в областта на горското стопанство и дърводобива. Дърводобивното дружество е лидер в сферата на дърводобива в Сливенска област.     Йълмаз АУ ЕООД предлага и дърва за огрев. Фирмата разполага със собствен тран..
Дървени материали и Дървообработване Еко Тур 4 ООД
  Еко Тур 4 ООД е специализирана в областта на дърводобива, търговията с дървен материал и дървообработването за региона на Югоизточна България. Еко Тур 4 ООД е лицензирана за извършването на дърводобив на дървен строителен материал и дърва за огрев. Еко Тур 4 ООД предлага дърва за огрев и дърва за битови нужди. От създаването си през 2009г. до сега Еко Тур 4 ООД е с утвърдени традиции в областта на дърводобива и търговията с дървен материал. В Еко Тур 4 ООД работи екип от опитни специалисти с дългогодишен опи..
Хляб и хлебни изделия Демеа Сливен ООД
  Демеа Сливен ООД се занимава с производство и търговия с хляб и хлебни изделия - бял хляб, типов хляб, пълнозърнест хляб, хляб Добруджа, хляб по утвърден стандарт България, питки, франзели, козунаци и др. Ние, в Демеа Сливен ООД, сме се отдали на изкуството да приготвяме хляб и хлебни изделия за вас. За хлебопроизводител Демеа Сливен ООД месенето на хляб, така както дедите ни са го правили, е основна мисия. Дългогодишният опит в хлебопроизводството ни дава възможността да съчетаем традиционните рецепти със съвременни техно..
Водопроводни и канализационни системи АК СИ ЕООД
  АК СИ ЕООД е фирма с основна дейност монтаж и изграждане на водопроводни и канализационни системи, ремонтни дейности, монтаж и демонтаж на хоризонтални и вертикални щрангове, монтаж на аксесоари за баня. АК СИ предлага и доставка на материали по желание на клиента. АК СИ ЕООД е фирма е създадена през 2006г. със седалище в гр. Сливен. Компанията ни държи на точните и коректните взаимоотношения и разполагаме с квалифициран песонал и нужната техника и аварийна група работеща денонощно.     ..