Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Центрове за клетъчно прочистване „БИОМЕДИС”

Град
Адрес Сливен, ул. Стефан Караджа 2, ет. 1
Телефон 0878 257 823
E-Mail biomediscim@gmail.com
Website biomedis.info
Факс
Центрове за клетъчно прочистване „БИОМЕДИС”

ПЪЛНО ПРОЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО С МЕТОДИ НА БИОРЕЗОНАНСНА МЕДИЦИНА - БИОРЕЗОНАНС И ПЕПТИДНИ БИОРЕГУЛАТОРИ.

Програмите за клетъчно прочистване се извършват с биорезонансна апаратура и са базирани на изследвания на д-р Райф, д-р Хулда Кларк, д-р Фол, руски, европейски и американски институти, както и авторски разработки. Пептидните биорегулатори My Real Way са нова генерация пептиди за пиене. За разлика от пептидите на Хавинсон, които са еднокомпонентни (съдържат само специфичен пептид), пептидните биорегулатори на MyRealWay са многокомпонентни и освен органо-специфичен пептид, съдържат микроелементи, макроелементи, витамини и фитонутриенти с мощен синергичен ефект и доказано благопричтно въздействие върху съответните органи, без странични ефекти. Пептидната програма за клетъчно прочистване се състои от 4 модула от по 15 дни, достатъчни за пълно изчистване на тялото от токсини и шлаки.
Осъществява се с пептидни биорегулатори на MyRealWay по методика съставена от учените на Европейската Академия по естествени науки в Хановер, Германия.

В нашата практика в Центъра по клетъчно прочистване към ЦИМ Биомедис Сливен, , установихме, че над 80% от пациентите с хронични заболявания, страдат от интоксикация, автоинтоксикация, зашлакованост на организма, паразитози, бактериални и вирусни инфекции, което е една от основните причини за тяхното влошено здравословно състояние. Ето защо всяко лечение при нас започва с програма за клетъчно прочистване на тялото от паразити, токсини, бактерии, вируси, гъбички, протозои, след което се назначава индивидуална биорезонансна терапия и пептидна терапия.

Симптоми, които подсказват, че тялото има нужда от клетъчно прочистване: умора, нервност, раздразнителност, болки в главата, обилно потоотделяне, безсъние, запек, диария, може да бъде със слуз, лош дъх, налепи по зъбите и езика, кървене на венците, възпаления на жлъчнине пътища и пикочо-половата система, при жените се появяват проблеми в гърдите, влагалищно течение, ерозия на шийката на матката, дисбактериоза на влагалището, проблеми с кожата - обриви, пъпки, циреи, бенки, кожата променя цвета си, бързо се появят бръчки, напуква се кожата на краката, ръцете, чести алергии и сърбеж, проблеми с кръвното налягане, кръвообрaщението във венозната система, което води до хипертония, хипотония, варикозни разширени вени, тромбофлебити, тялото постоянно мирише лошо.

Паразитът е жив организъм, които използва друг жив организъм – гостоприемник, като среда на живот и източник на хранителни вещества. Паразитът постепенно убива гостоприемника или го лишава от способността за пълноценен живот. Когато имунната ни система отслабне, паразитите започват да създават колонии в различни органи и системи и силно да интоксикират тялото ни. Болестното състояние, причинено от паразит в приемен организъм се нарича паразитоза, а от вируси и бактерии се нарича “инфекция”.
НЯКОИ ПАРАЗИТИ, БАКТЕРИИ, ВИРУСИ И ДРУГИ ПАТОГЕНИ, КОИТО ДИАГНОСТИЦИРАМЕ НАЙ-ЧЕСТО В ПРАКТИКАТА СИ В ЦЕНТЪРА ЗА КЛЕТЪЧНО ПРОЧИСТВАНЕ БИОМЕДИС, КОИТО ПРИЧИНЯВАТ РАЗВИТИЕТО НА ОСТРИ И ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СА:
- Ентеробиус(глисти)
- Трихинелапсевдоспиралис
- Тения
- Стронголоидес
- Ларва мигранс
- Хименолепис нана
- Ламблия
- Аскарисис
- Хеликобактер пилори
- Фасциола хепатика
- Стафилококус ауреус
- Токсоплазма гондии
- Токсокараканис
- Клебсиела
- Ешерихия коли
- Кандида албиканс
- Човешки папиломен вирус
- Цитомегаловирус
- Херпес гениталис
- Херпес зостер
- Хламидия
- Уреаплазма
- Микоплазма и др.
Провеждането на програмата за клетъчно прочистване може да се извършва в домашни условия с уреди Биогенис и Биохрц, след изготвяне на съответните биорезонансни програми от нашия екип или при нас в Центровете по клетъчно прочистване Биомедис в Сливен, Варна, София.