Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Смо̀лян

Специалист по пневмология и фтизиатрия в Смолян
Доктор Златка Шопова е дългогодишен специалист по пневмология и фтизиатрия (белодробни болести и туберкулоза). Практикува в град Смолян – АСИМП (амбулатория за специализирана извънболнична медицинска помощ). Доктор Шопова извършва консултации с направления - бланка №3 с код 19 от личен лекар или друг специалист, както и без направления, срещу заплащане. вторник, сряда и четвъртък от 09.00 часа до 12.00 часа; в друго време – след предварителна уговорка Тел . на кабинета- 0301-6-20-86 GSM: 0889-518-445, 0884-303-712 E-mail : z_shopova@mail.bg ..
Хотел - ресторант Смолян, Механа Смолян - хотел Узунски
Хотел „Узунски” се намира в град Смолян. Разположен е в най-тихия и спокоен кът на града. Разполага с 19 двойни стаи и 4 апартамента. Подходящ е както за зимни ваканции и семейни почивки, така и за спорт и забавление. Всяка една от стаите е оборудвана със самостоятелен санитарен възел с душ-кабина и сешоар, мини бар, телефон, телевизор с кабелна телевизия, интернет, както и всички останали удобства, необходими за ползотворна почивка и приятен престой, независимо от сезона. За тези от Вас, които искат да се откъснат от забързаното ежедневие и да се отдадат на ..
Автобусен транспорт и спедиция - Иво Топчиев ЕТ
Иво Топчиев ЕТ развива своята дейност в областта на спедицията и транспортните услуги и се намира в село Старцево, Смолян. Автобусен транспорт - Иво Топчиев Фирмата специализира по-тясно в пътническите превози и автобусния транспорт на територията на България. Иво Топчиев ЕТ се е утвърдил като най-големия превозвач за региона на село Старцево благодарение на екипа от професионалисти, който върши своята работа отговорно и се стреми към непрекъснатото развитие на фирмата. Иво Топчиев ЕТ предлага още: Автобусен транспорт - Иво Топчиев Превози по редовните линии в страната Съвременни, луксозни ..
Производство на хляб и хлебни изделия ПК Устово
  Основната дейност на ПК Устово е производство на хляб и хлебни изделия. Предлага основните три вида хляб: Бял, Добруджа, Типов (нарязан и ненарязан). Производство на бял хляб и нарязан бял хляб - хляб с високи вкусови качества, произведен по уникална българска рецепта Производство на хляб Добруджа и нарязан хляб Добруджа - хляб с високи вкусови качества, произведен по уникална българска рецепта Производство на типов хляб и нарязан типов хляб - хляб с високи вкусови качества, произведен по традици..
Работни облекла, униформи, защитни облекла Шивашки цех Бонгу
  Шивашки цех Бонгу ЕООД шие работни облекла, униформи и защитни облекла на ишлеме. Изпълнява поръчки за работни облекла, униформи и защитни облекла и други дрехи по желание на клиента. Работно облекло за строители, медици и др. Зимни, летни и специални работни облекла Униформи за келнери, хотелиери и др. Защитни облекла Облекло на ишлеме Производство на дрехи за мъже и жени Шивашкото предприятие работи с фирми от цяла България, на които предлага мъжка и..
PVC и AL дограма, Интериорни AL врати Валвен ЕООД
  Валвен ЕООД е утвърдена българска компания с лидерски позиции на пазара с производството на PVC и AL дограма, Интериорни AL врати, Окачени фасади. Валвен ЕООД е дългогодишен представител на най-известните производители на алуминиева и ПВЦ дограма в Европа. Ние сме създали логистична мрежа, за да бъдем от полза на нашите партньори и доставим в най-кратки срокове качествени продукти на посоченото от Вас място. Фирма Валвен ЕООД изработва PVC дограма REHAU, SCHUCO и OTTO RICHTER, и AL дограма ЕТЕМ. Изработката на материалите става със специализирани машини и..
Д-р Величка Неделчева - Естетична дентална медицина
Д-р Величка Неделчева е зъболекар от Смолян, който извършва различни стоматологични процедури и манипулации в областта на естетичната дентална медицина, общата стоматология и зъболечението. В стоматологичния й кабинет се приемат както възрастни пациенти, така и деца. Лекуват се кариеси, проблеми с венците, профилактични прегледи на зъби и устна кухина и т.н. Естетичните процедури се извършват със съвременна техника по възможно най-безболезнен начин. Специалистът по стоматология избелва зъби, почиства зъбен камък и т.н. Д-р Величка Неделчева изпол..