Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

PVC и AL дограма Интериорни AL врати Валвен ЕООД

Град Смолян
Адрес ул. Околовръстна 1 Смолян
Телефон +359 301/ 6 47 77;
E-Mail valven_hero@abv.bg
Website http://www.valven.net/
Факс +359 887 644 655
PVC и AL дограма  Интериорни AL врати Валвен ЕООД
 

Валвен ЕООД е утвърдена българска компания с лидерски позиции на пазара с производството на PVC и AL дограма, Интериорни AL врати, Окачени фасади.

PVC и AL дограма, Интериорни AL врати Валвен

Валвен ЕООД е дългогодишен представител на най-известните производители на алуминиева и ПВЦ дограма в Европа. Ние сме създали логистична мрежа, за да бъдем от полза на нашите партньори и доставим в най-кратки срокове качествени продукти на посоченото от Вас място.

Фирма Валвен ЕООД изработва PVC дограма REHAU, SCHUCO и OTTO RICHTER, и AL дограма ЕТЕМ. Изработката на материалите става със специализирани машини и техника. Фирмата поставя вертикални и хоризонтални щори.

Валвен ЕООД дава гаранция за профила на дограмата. Всеки гаранционен дефект ще бъде отстранен в рамките на 3 работни дни. Валвен е една от малкото фирми поддържащи сервизни групи за гаранционен и извънгаранционен сервиз за алуминиева и PVC дограма и профили.

Имате възможност да заявите измазване на вашите прозорци след смяната на дограмата. Довършването се извършва от екипи на Валвен и фирмата гарантира за неговото качество и срок на изпълнение.

AL дограма ETEM 40

Е-40 е система за алуминиева дограма с прекъснат термичен мост. Нова термоизолираща серия, проектирана специално за българските климатични условия. Задоволява съвременните естетически изисквания към дограмата, в съчетание с необходимите структурни характеристики на профилите.
Предлага ефективни решения за всички типове конструкции с пълна хидро- и термоизолация, снабдена с три гумени уплътнения и специално разработена дренажна система.

AL дограма Е 45

Е-45 е система за алуминиева дограма с прекъснат термичен мост 24мм. Системата стъпва върху добре познатата вече и наложила се система Е-40 с влагане на по-широки полиамидни ленти - 24мм и осигурява оптимална топлоизолация.

PVC и AL дограма, Интериорни AL врати Валвен

Задоволява съвременните естетически изисквания към дограмата, в съчетание с необходимите структурни характеристики на профилите.

Оптимизирана е по отношение на съотношението максимална структурна стабилност и използване на минимално количество алуминий. Усилване на профилите в пунктовете, понасящи напрежения.

Системата позволява изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции.

Алуминиева дограма ETEM Е-1000

Е-1000 е система за алуминиева дограма без прекъснат термичен мост. Проектирана с цел да предложи комплексни и икономични приемливи решения, като в същото време осигурява ефективност, отговаряща на задължителните изисквания за дограма. Предлага се многообразие от прави и заоблени каси и крила.

Системата позволява изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции. Богатият набор от стъкло държатели и гумени уплътнения, дава възможност да се използва единично остъкляване от 3 мм. до 22 мм. стъклопакет.

AL дограма система Е 19 е нова система за плъзгане

Е-19 включва необходимите профили за конструирането на всички познати конфигурации плъзгане. Богатата гама от профили, напълно задоволява всички структурни и естетически изисквания.

При конструиране на системата са положени усилия за създаване на профили с възможност за комбиниране. Крилата, свързващите и допълнителните профили предлагат максимална стабилност при минимален разход на алуминий.

PVC дограма - PVC Профили OTTO RICHTER

През 2008г. отваря врати най-новият завод в България за производство на PVC профили за прозорци и врати Otto Richter. Производството е обезпечено с последно покoление машини и оборудване на водещи производители. Използването на качествени суровини и материали, както и подобрената формула за сместа придават на профилите изключителна белота, блясък и пластичност.

PVC дограма REHAU

Немската PVC дограма REHAU се тества вече над 10 години на българския пазар и са е наложила като оптималното съотношение между цена и качество. Самият производител притежава свои представителства в 51 държави на 3 континента - Европа, Америка и Азия. Фирмата прогнозира 50 години живот за дограмата си.

PVC дограма SCHUCO

В световен план марката Schuco е гаранция за качество. Всички продукти с тази марка са с гарантиран произход, задължително тествани преди пускането им в експлоатация.

PVC дограма SCHUCO - Серия CORONA AS 60

Серия CORONA AS 60 е трикамерен профил. Профилите на системата попадат в група на рамката. Трикамерните крило и каса осигуряват отлична топлоизолация. Профилите са с размери както следва: каса 60/68 мм, крило 60/80 мм и делител 60/88 мм.

PVC и AL дограма, Интериорни AL врати Валвен

Използва се системният обков Vario Tec на SCHUCO - Германия, характеризиращ се със самосмазваща се система. Всичко това гарантира стабилна и дълготрайна експлоатация.

PVC дограма SCHUCO - Серия CORONA CT 70

Серия CORONA CT 70 - петкамерен профил. Профилите на системата попадат в група на рамката. Петкамерните крило и каса осигуряват отлична топлоизолация. Профилите са с размери както следва каса 70/68 мм, крило 78/83 мм и делител 70/91мм. Използва се системния обков Vario Tec наSCHUCO - Германия

Входни врати REHAU

Входната врата е визитната картичка на къщата. За да отговори на тази претенция РЕХАУ предлага добре обмислени решения в модерен и класически дизайн. Заедно със системата за прозоречни профили РЕХАУ се постига висококачествена, завършена обща картина на обекта.

Интериорни AL врати

Интериорните AL врати са идеалното решение за Вашата баня, Входна врата и за друга вътрешна врата. Съчетана с подходящо стъкло или огледало, боядисани в подходящия за вашия дом цвят, те са много стилни и надеждни. Различните имитации на дърво са още един плюс за Вашето решение.

Врати с ПВЦ панели

 

Предимства на ПВЦ панелите:

  • Осветление конструкция и висока устойчивост
  • Дълъг живот на външните условия,
  • Топло и звуко изолация
  • Резистентност към UVA и ефекти
  • Лесна инсталация
  • Спестява време и труд
  • Различни варианти за цвета, специални приложения
 

Ролетни врати

Фирма Валвен ЕООД е представител на фирма ДЮК за област Смолян, която произвежда и предлага ламелни охранителни ролетки. Ламелите са произведени от поцинкована стоманена ламарина, която е с електростатично прахово полимерно покритие в желан от клиента цвят по каталога на RAL. Платното на охранителната ролетка е изработено от профилирани ламели, които завършват със специална усилена прагова ламела. Биват два вида - широка (105 мм) и тясна (77 мм). Съществуват два варианта и на дебелината на ламелите, които могат да бъдат съответно 0,6 мм и 0,8 мм поцинкована ламарина. На праговата ламела се монтират заключващи системи /брави/ на италианската фирма VIRO, които могат да бъдат секретни и касови.

Стъклопакети

Фирма Валвен ЕООД има сключен договор за партньорство с фирма Ади-77. Стъклопакетите от фирма АДИ-77 сe изпълняват основно с чешки и белгийски стъкла на Glaverbel.

В съвременната архитектурна, строителна и дизайнерска практика, стъклото се наложи като един от най-важните фактори. Извън естетическите му качества, върху които все повече се акцентира, стъклото като строителен материал намира широко приложение заради своите свойства. Комбинирани в стъклопакет, различните видове стъкла постигат различни коефициенти на слънцезащита, шумоизолация, топлоизолация и якост, като продуктът, независимо от неговите параметри, е напълно екологично чист.