Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Милениум Компютърс ЕООД

Град Стара Загора
Адрес Стара Загора, Цар Симеон Велики 130
Телефон 089 430 5692
E-Mail
Website http://millenniumbg.com
Факс
Милениум Компютърс ЕООД

 

 

“Mилениум компютърс” ЕООД е българска фирма, създадена през 1998 г. с основна дейност търговия и сервиз на компютърна техника, асемблиране и продажба на компютърни системи модули, периферни устройства, софтуер, компютърни компоненти, ноутбуци, офис техника, консумативи, видеонаблюдение, сигнално-охранителна техника, мрежово оборудване и зареждане на тонер-касети. Сервизният отдел извършва техническа и софтуерна поддръжка, гаранционен и извънгаранционен ремонт на преносими и настолни компютри, монитори и офис техника.
Във фирмата работят отлично подготвени млади и амбициозни сътрудници, които осъществяват сервизната и тьрговската и дейност. Вече 2-ро десетилетие на българския пазар “Милениум компютърс” ЕООД е спечелила доверието на своите клиенти и партньори.
Седалището на Фирмата е в гр.Стара Загора, бул."Цар Симеон Велики”130, където се помещават сервизът, магазинът и офисът на фирмата.
Мотото на магазина е КЛИЕНТА ВИНАГИ ИМА ПРАВО. Основната ни цел е да предложим на нашите клиенти, бърза, евтина и качествена консултация, услуга или стока в широк диапазон. През годините наши клиенти са редица фирми, компании и учреждения, както и голям процент частни лица от Стара Загора и региона.
Нашата цел е да ви предложим най-изгодния за Вас продукт- съотношение цена:качество.
Предлагаме лаптопи с доставка до всяка точка на България и чужбина. Предлагаме всички марки, които се внасят на българския пазар, отлична логистична мрежа и много други предимства, за които можете да разберете по-долу.
Избор от над 500 модела лаптопи
Безплатна доставка за продукти на стойност над 400лв. Не заплащате каквито и да било други разходи, освен цената на продукта.
Гарантираме, че можем да Ви дадем най-добрата възможна оферта на пазара. Ако намерите предлаганата от нас оферта на друго място и на по-ниска цена, свържете се с нас, за да Ви дадем същата цена!
Предлагаме различни разплащателни форми – директно на куриера, който доставя лаптопа Ви, онлайн лизинг, пазаруване с кредитни карти, включително и опции за разсрочено плащане. Така плащате по начина, който ще Ви бъде най-удачен или изгоден.
Ние се грижим за своите клиенти и поемаме пълна отговорност за лаптопа, който сме Ви продали в периода на неговото ползване. Спокойствието Ви е гарантирано.