Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Електроагрегати Енергия - Марваков ООД

Град Вакарел
Адрес с. Вакарел
Телефон Телефон: /Fax: +359 2/ 962 1495; +359 71432077; +359 888 253 577; +359 888 357 825
E-Mail E-mail: office@marvakov.com
Website Уебсайт: http://www.marvakov.com/
Факс
Електроагрегати Енергия - Марваков ООД
 

Енергия - Марваков ООД е фирма с основна дейност производство и монтаж на електроагрегати в стандартно и шумозаглушено изпълнение.

  • Енергия - Марваков ООД е официален представител и сервиз на германската фирма HATZ Diesel, и произвежда и монтира електроагрегати с двигатели НАТZ.
  • Фирмата е вносител на електроагрегати на фирмата ENDRESS - Дизелови агрегати, Бензинови агрегати, Заваръчни агрегати, Окомплектовки и аксесоари

Фирма Енергия Марваков ООД e утвърдена на българския пазар като производител на професионални електроагрегати и системите за управлението им.

Електроагрегати Енергия - Марваков

Чрез въвеждането на всички съвременни технологии в областта на управлението на електроагрегатите и същевременно следейки за качеството на своите продукти, фирмата зае едно от водещите места в бранша.

На всички свои клиенти фирмата осигурява сервиз и безплатни консултации относно монтажа и експлоатацията на електроагрегатите и управлението им.

Основни партньори на Енергия Марваков ООД в областта на двигателите са HATZ-Diesel, като фирмата е оторизиран представител и сервиз на двигателите за България и IVECO, а в областта на генераторите партньор е фирма SINCRO.

Фирмата е записана в следните отрасли: 
Ключови думи: