Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство на пелети - Еко Пауър АМ ООД

Град Горно Ботево
Адрес Горно Ботево
Телефон +359 888 871 570; +359 896 893 810
E-Mail anton.dimov@ecopower.com
Website http://www.ecopoweram.com/
Факс
Производство на пелети - Еко Пауър АМ ООД
 

Еко Пауър АМ

“Еко Пауър АМ” ООД е на пазара с производството на дървени пелети от 2012 и се намира в село Горно Ботево, община Стара Загора.

Фирмата разполага с предприятие, оборудвано с най-модерни технологии, в което се произвеждат пелети от иглолистна и широколистна масивна дървесина. Процесът е автоматизиран, безпрахов и не включва слепващи вещества и химикали, което гарантира високото качество на продукцията.

Производство на пелети - Еко Пауър АМ ООД

Пелетите на “Еко Пауър АМ” ООД се произвеждат от дървесни отпадъци и затова са екологично чисто твърдо гориво. С тях се работи лесно, а количеството на остатъчната пепел е минимално. При производството, фирмата използва дървесен прах, останал след изработването на мебели от масивна дървесина. За пакетирането, използваме само опаковки от 100 % рециклиран полиетилен.

С цялостната си дейност и продукция, “Еко Пауър АМ” ООД доказва, че е една модерна фирма от 21-ви век, която цели да предложи качествени продукти на своите клиенти и същевременно да намали вредните за околната среда човешки влияния.

Еко Пауър е много силно социално, икономически и екологично ангажирана и участва в различни инициативи, които целят да подобрят живота на клиентите и да защитят околната среда, в която всички ние живеем и работим.