Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Зърнени растения и маслодайни семена ОЗК Съгласие Загорци

Град Загорци
Адрес с. Загорци
Телефон +359 4527/ 2319; +359 884 919 724
E-Mail
Website
Факс
Зърнени растения и маслодайни семена ОЗК Съгласие  Загорци
 

Обслужваща Земеделска Кооперация Съгласие, Загорци се занимава с производство на селскостопанска продукция, отглеждане на зърнени растения и маслодайни семена (пшеница, царевица, слънчоглед, ечемик).

 

Зърнени растения и маслодайни семена ОЗК Съгласие, Загорци

Обслужваща Земеделска Кооперация Съгласие работи в бранш Селско стопанство на територията на с. Загорци, обл. Сливен, общ. Нова Загора.

Селскостопански култури, които ОЗК Съгласие отглежда:

  • Зърнено-хлебни земеделски култури - пшеница
  • Зърнено-фуражни селскостопански култури - царевица
  • Маслодайни земеделски култури - слънчоглед
  • Фуражни култури - ечемик

Председател на ОЗК Съгласие, Загорци е Петър Желев Петров.

 

ОЗК Съгласие, Загорци притежава собствена складова база за временно съхранение на продукцията си от зърно и посадъчен материал от зърнени растения и маслодайни култури.

Зърнени растения и маслодайни семена ОЗК Съгласие, Загорци

Обслужваща Земеделска Кооперация Съгласие разполага със собствена земеделска техника за извършване на селскостопанските дейности по производство и реализация на зърнени и маслодайни култури и семена.

В земеделската кооперация работят както квалифицирани кадри в областта на земеделието, така и селскостопански работници с опит в сферата на добива и реализацията на зърнени растения и маслодайни семена (пшеница, царевица, слънчоглед, ечемик).

 

Област Сливен е един от големите производители на селскостопанска продукция, а ОЗК Съгласие е в Класацията топ 100 на фирмите от област Сливен за 2011 г. за дейността си по производство и реализация на земеделска продукция, отглеждане на зърнени растения и маслодайни семена.

 

Освен със селскостопанска дейност, земеделие, растениевъдство и зърнопроизводство, Обслужваща Земеделска Кооперация Съгласие се занимава и със социална дейност - подпомага провеждането на културни събития в България.