Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Къща за гости Рай

Град Шумен
Адрес с. Кюлевча
Телефон +359 897 862 078
E-Mail house.rai@mail.bg
Website http://www.house-rai.com/
Факс
Къща за гости Рай
 

Къща за гости Рай е изградена в традиционен български стил, раздвижена архитектура на два етажа. На 500 м. от къщата се намира язовир Кюлевча, който дава отлична възможност и за риболов.

  • На първият етаж има една спалня, трапезария – тип механа за 25 души, оборудвана с камина, кабелна ТV и система за домашно кино. Разполага с напълно оборудвана съвременна кухня и отделен санитарен възел.
  • На вторият етаж са разположени три двойни стай и две спални. Всички са със собствен санитарен възел, климатик, телевизор и с възможност за допълнително легло.
  • Капацитет на къщата 18 легла.
  • Услуги предлагани от Къща за гости Рай: камериерка, готвачка, пазаруване, кабелна телевизия във всяка стая, пералня, ютия, въдици за риболов.

Къща за гости Рай

Къща за гости Рай се намира в с. Кюлевча, обл.Шумен, на 20 км. от гр.Шумен; 3,00 км. от Историческия резерват Мадарски конник; 15 км. от старата столица Плиска и на 80 км.от гр.Варна. Къщата се намира в подножието на Мадарските скали, които са част от Провадийското плато.Тази невероятна природна гледка прави къща за гости Рай неповторимо място за Вашата пълноценна почивка и релаксация.

Къща за гости Рай

При нас ще усетите спокойствието на селския бит, съчетан с удобството на съвременния живот.

 
 

 

Ключови думи :